YIT rakentaa PostNordin logistiikkakeskuksen Vantaalle

 

Viestintä- ja logistiikkaratkaisuita Pohjoismaissa tarjoava PostNord on allekirjoittanut YIT:n kanssa vuokrasopimuksen toimintojensa sijoittamisesta Vantaan Hakkilaan rakennettavaan logistiikkakeskukseen. Rakentaminen alkaa syksyllä 2021, ja tilat valmistuvat syksyllä 2022.

YIT rakentaa PostNordin logistiikkakeskuksen Vantaalle

 

Tontille nousee PostNordin uusi noin 15 000 neliön logistiikkaterminaali, ja pääkaupunkiseudun terminaalitoiminnot siirtyvät sinne tilojen valmistuttua. Rakennukselle tullaan hakemaan LEED Silver -ympäristösertifiointia.

 

Uusi Vantaan terminaali on osa PostNordin verkostostrategiaa, johon kuuluvat omat terminaalit kotimaan liikenteen, tuontiliikenteen ja vientiliikenteen kannalta strategisissa kaupungeissa Vantaalla, Turussa ja Tampereella.

 

– Verkkokaupan vahva kasvu Suomessa jatkuu, ja PostNord investoi terminaali-infraan vastatakseen sekä tulevaisuuden suuriin pakettimääriin että kuluttajien koko ajan kasvaviin odotuksiin sujuvista toimituksista. Suunnitelmissamme on moderni terminaali, jossa hyödynnetään tehokkaasti liiketoimintaamme tukevaa automatiikkaa ja joka tukee kasvu- ja vastuullisuustavoitteitamme, kertoo PostNordin Chief Operating Officer Jani Ståhlhammar.

 

– Olemme iloisia voidessamme tarjota PostNordille hyvän sijainnin ja tilaratkaisun, joka palvelee heidän kasvavan toimintansa tarpeita, toteaa johtaja Timo Lehmus YIT:ltä.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset