YIT myy coworking-liiketoiminnan Worklandille

 
YIT on sopinut Workery+:n eli coworking -liiketoimintojensa myynnistä WL Finland Oy:lle, joka on osa virolaista Worklandia. Kauppa koskee pääkaupunki­seudun Workery+ -liike­toimintoja Esplanadilla, Keilaniemessä ja Teurastamolla. Kaupan myötä seitsemän Workery+:n työn­tekijää siirtyy Worklandin palvelukseen. Kaupan arvoa ei kerrota.
YIT myy coworking-liiketoiminnan WorklandilleKuvassa Teurastamon Workery+. Kuva: workeryplus.fi.

– Strategiamme mukaisesti YIT keskittyy ydinliiketoimintaansa rakentamiseen ja kaupunki­kehitykseen ja etsii tapoja tehostaa toimintaansa. Workland on hyvässä asemassa jatkamaan Workery+ -liiketoiminnan kehitystä osana heidän johtavaa coworking-toimintaansa Baltiassa. Yhtiö voi tarjota parhaan polun eteenpäin niin asiakkaille kuin työntekijöillekin, YIT:n toimitila­kehityksestä vastaava johtaja Timo Lehmus sanoo.

Workland tarjoaa yhteisöllisiä tiloja ja toimistoja Tallinnassa, Riiassa, Vilnassa ja Kaunasissa. Worklandin suurin osakkeenomistaja on sijoitusyhtiö BaltCap.

– Suomen markkinoille tulo on Worklandille merkittävä askel. Se on linjassa jatkuvan sitoutumisemme kanssa kasvaa Pohjoismaissa ja tarjota jäsenillemme laaja, dynaaminen verkosto. Nykyinen Workery+ -henkilöstö jatkaa Worklandin palveluksessa varmistaen toiminnan jatkuvuuden ja tuen jäsenillemme, Worklandin perustaja ja toimitusjohtaja Indrek Hääl toteaa.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset