Wonderland tuo coworkingin Säterinporttiin

 

Leppävaaran Säterinportin toimistokampuksen työskentelymuotoja ja palveluja kehitetään tehostamalla coworking-valmiuksia yhteistyössä Wonderlandin kanssa. Säterinportin omistaa Nordika, ja sitä hallinnoi Trevian.

Wonderland tuo coworkingin Säterinporttiin

– Coworkingistä on tullut tärkeä osa hybridimallista työskentelyä, jonka ennustetaan jäävän pysyväksi työnteon muodoksi. Moni isokin yritys rakentaa nykyään coworking-pisteistä hajautetun verkoston työntekijöiden tarpeisiin. Säterinportille Wonderland on toimiva alusta, jolle yhteisöllisyys on helppo rakentaa, kertoo kiinteistöä hallinnoivan Trevian Asset Management Oy:n edustaja Antti Venermo.

Wonderland Work on osa Soupster Family -konsernia. Soupsterin osaamista ovat lounasravintolat, tapahtumatilat, catering- ja kokouspalvelut, coworking-tilat, indie-ravintolakonseptit sekä konsultointi alan suurhankkeissa. 

Toimitusjohtaja Kim Heiniön mukaan Wonderlandin peruspilarit ovat joustavuus ja jatkuva asiakaskokemuksen kehittäminen. 

– Haluamme pystyä aina vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja kysyntään. Uskon, että co-working työmuotona tulee kasvamaan entisestään. Alan toimijoita ennustetaan rantautuvan Suomeen lisääntyvissä määrin myös ulkomailta. Säterinportti on meille ihanteellinen yhteistyökumppani, lajissaan uniikki ”business campus 2.0”, toteaa Kim Heiniö.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset