VVT ostaa SRV:ltä logistiikkakeskuksen Liedosta

 

VVT Property Fund II Ky ostaa Turun Kehätien läheisyyteen Lietoon rakennettavan nykyaikaisen logistiikkakeskuksen SRV:ltä. Kohde on kokonaan vuokrattu logistiikkapalveluihin erikoistuneelle Warasto Finland Oy:lle.

VVT ostaa SRV:ltä logistiikkakeskuksen LiedostaKuva: Arkkitehtitoimisto Design Team Oy, SRV

Kokonaisalaltaan noin 14 000 neliömetrin rakennukseen tullaan toteuttamaan myös elintarvikkeiden logistiikkaa vartenlämpösäädeltyä tilaa. Rakennus lämpenee maalämmöllä ja aurinkopaneeleille tehdään varaus. Kohteelle haetaan Very Good-tasoinen BREEAM-ympäristösertifikaatti. Rakentaminen käynnistyy marraskuussa 2021, ja kohde valmistuu helmikuussa2023.

 – VVT:n kakkosrahasto perustettiin aiemmin tänä vuonna, ja tiimimme on tehnyt kovasti työtä rahaston ensimmäistensijoituskohteiden hankkimiseksi. On hienoa saada rahastoon modernit logistiikkastandardit täyttävä kiinteistö voimakkaastikehittyvällä ja logistisesti erinomaisella sijainnilla Liedossa.

Suunnitteluratkaisuissa on huomioitu meille tärkeät ympäristötehokkuus sekä rakennuksen laajennusmahdollisuudet, toteaaVVT Kiinteistösijoituksen toimitusjohtaja Jan Olin.

– Alusta alkaen logistiikan tarpeisiin suunniteltu rakennus mahdollistaa asiakkaillemme ja meille huippuolosuhteet ja vieläpäympäristöystävällisesti. Tarkoituksemme on jatkossakin kehittää toimintaa ja tarjota koko logistiikan valikoima yrityksenperustarpeista pakkaslogistiikkaan asti. Uudet tilat mahdollistavat kasvun yhdessä asiakkaidemme kanssa ja pystymme nyt laajentamaan asiakaskuntaamme logistiikan kokoluokasta riippumatta, kertovat Warasto Finland Oy:n yrittäjät Santtu Jokela ja Kim Sjöholm.

– SRV:llä on pitkät perinteet logistiikkatilojen rakentamisesta ympäri Suomen – nyt toteutettava hanke on erinomainenesimerkki vahvasta logistiikka-alan hankekehitysosaamisestamme, missä kohdetta on kehitetty yhdessä vuokralaisen ja sijoittajan kanssa projektin alusta lähtien, toteaa SRV:n Alueyksiköiden hankekehityksen myyntijohtaja Ari Niemelä.

VVT:n mukaan kohteen hankinta noudattaa yrityksen strategiaa sijoittaa valmiiden kohteiden ohella myös rakennettaviinkiinteistöihin, jotka täyttävät korkeat ympäristötehokkuusvaatimuksemme niin teknisiltä ominaisuuksiltaan kuinsaavutettavuudeltaankin.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset