Unity on koti-hotelli-työtila

 

Unity-konseptiin kuuluu työtilat, huoneistot, yhteisöllisyys, design ja hotellitason palvelut. Suomen ensimmäinen kohde on avannut ovensa Tampereen Pyynikissä ja toinen aukeaa syyskuussa Helsingin Jätkäsaaressa.

Unity on koti-hotelli-työtila

Pohjoismaalainen Unity avaa majoitus- ja työskentelykohteet Tampereelle sekä Helsinkiin. Tampereen-kohde sijaitsee Pyynikin Trikoon vanhalla teollisuusalueella. Helsingin-kohde avautuu syyskuussa Jätkäsaareen, johon valmistuu 105 studiohuoneistoa ja lukuisia työtiloja.

– Unity on yhdelle koti, toiselle hotelli ja kolmannelle inspiroiva paikka tehdä töitä. Näin laadukasta asumisen ja työskentelyn yhdistävää kokonaisuutta ei ole Suomessa ennen nähty. Unity on suunniteltu asuminen ja työskentely edellä, joten studiohuoneistojen ja palveluiden lisäksi myös yhteiset työtilat ovat huippuluokkaa, Unityn Suomen maajohtaja Tina Kaikkonen kertoo. 

Kohteet on sisustettu yhteistyössä brittiläisen suunnittelijan Tom Dixonin kanssa. 

Unityn kohteissa on majoituksen lisäksi yhteiset ammattimaiset työskentely- ja oleskelutilat. Työskentelytilojen käyttämiseen vaaditaan jäsenyys, ja jäsenet voivat varata itselleen sopivan paketin neljästä, erilaisiin tarpeisiin suunnitellusta työpisteestä.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset