Työ- ja tapaamistilojen Spacehub-sovellukselle rahoituspotti

 

Espoolainen toimitilasovellusta ja tilanvuokrausalustaa Spacehubia kehittävä Steerpath Oy keräsi suomalaisilta ja kansainvälisiltä sijoittajilta rahoituskierroksellaan miljoona euroa kansainvälistymiseen ja palvelun jatkokehittämiseen.

Työ- ja tapaamistilojen Spacehub-sovellukselle rahoituspottiSpacehub-tila Helsingin rautatieasemalla. Kuva: Aki Huttunen

Steerpathin mukaan Spacehub ei ole toimistopuhelinkoppien valmistaja, vaan alusta jonka avulla niitä voi tarjota julkisissa tiloissa uutena vuokrattavana tilatyyppinä.

– Toukokuussa 2021 lanseerattu Spacehub on työympäristöjen puuttuva linkki, se tuo liikkuvan työn mahdollistavat hiljaiset työtilat kaikkien saataville keskeisien yhteyksien ja palveluiden yhteyteen. Yksityiset työtilat löytyvät Spacehub-mobiilisovelluksesta ja itseäsi lähimpänä olevan tilan varaaminen käy niin ikään sovelluksesta, kätevästi karttanäkymästä, kertoo Steerpathin toimitusjohtaja Tuomas Ilola.

Spacehub on saatavilla Suomessa Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Turussa ja Tampereella, hubeja on 25. Spacehubin mukaan automatisoitu tilojen välityksen alusta on helposti monistettavissa globaaleille markkinoille.

Spacehubin yhteistyökumppaneita ovat äänieristettyjen tilojen valmistajat Smartblock Oy, Vetrospace Oy ja Framery Oy sekä mobiilikulunhallintaan erikoistunut Bitwards Oy.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset