Trevianille Ison Pajan vuokraus ja kehitys

 

Trevian Asset Management on allekirjoittanut sopimuksen Länsi-Pasilassa sijaitsevan Ison Pajan toimistotalon kiinteistövarainhoidon tehtävien hoidosta. Trevianin ja kiinteistön omistajien yhteistyö tähtää Ison Pajan jatkokehittämiseen.

Trevianille Ison Pajan vuokraus ja kehitys

Trevian vastaa jatkossa Ison Pajan vuokrauksesta ja kiinteistön kehittämisestä yhteistyössä kiinteistön omistajien kanssa. Omistajia ovat Yleisradion Eläkesäätiö, Apteekkien Eläkekassa ja Suomen Ässä-Asunnot Oy. Vuoteen 2017 saakka Iso Paja oli Yleisradion päärakennus. VR Groupin pääkonttorina rakennus on toiminut vuodesta 2018 lähtien.

Rakennuksessa on vuokrattavaa toimitilaa noin 18 000 neliötä, ja sillä on ympäristövaikutusten Breeam-sertifiointi. 

– Iso Paja on meille vaikuttava kohde. Kiinteistö on sijainniltaan ja arkkitehtuuriltaan ainutlaatuinen, ja merkittävä osa tehtäväämme varainhoitajana on elävöittää sitä edelleen työn uudet haasteet huomioiden. ESG-työn jatkaminen ja prosessien selkeyttäminen ovat keskeisiä kehityskohteita. Ennen kaikkea tehtävämme on huolehtia kiinteistöstä niin täysipainoisesti, että omistajien omat resurssit vapautuvat kiinteistöhallinnoinnista heidän omiin ydintoimintoihinsa, kertoo liiketoimintajohtaja Elisa Loitto Trevian Asset Managementista.

– Työpäiväkokemus on Ison Pajan kehitystyön keskiössä kuten myös vuorovaikutuksen tukeminen niin, että rakennukseen on aina hyvä tulla. Ammattitaitomme kiinteistövarainhoitajana painottuu toimistotilojen kehittämisen lisäksi kiinteistöjen yleisten valmiuksien vahvistamiseen hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden mahdollistajina, sanoo asset manager Mari Mannila Trevianista.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset