Trevian: Toimistomarkkinat ovat piristyneet

 

Toimistotilojen markkinat ovat selvästi piristymässä Helsingin keskustassa, sanoo kiinteistövarainhoitaja Trevian Asset Management. 

Trevian: Toimistomarkkinat ovat piristyneetKuva: Tuomas Uusheimo

Trevian Asset Managementin mukaan toimitilojen vuokrauksen vilkastuminen näkyy lisääntyneenä kiinnostuksena ja uusina vuokrasopimuksina.

– Yritykset ovat valmiita tekemään toimitiloihinsa liittyviä päätöksiä ja nyt alkaa olla selvää, millaiset tilat tukevat uutta työn tekemisen tapaa. Nyt on hyvä hetki toimiston vaihtamiselle. Henkilöstö ei enää haluaisi palata huonoihin toimitiloihin. Halutaan laatua, hyvää sijaintia, arkea tukevia palveluita sekä joustoa etä- ja lähityön välillä, sanoo liiketoimintajohtaja Elisa Loitto Trevianilta.

Trevian on itse muuttamassa Helsingin Erottajankadulle toimistokiinteistö Erottaja2:een. Kiinteistön omistaa yhdysvaltalainen sijoitusyhtiö BlackRock. Kiinteistö on aiemmin tunnettu Tullihallituksen talona. Kiinteistöön kuuluu kolme rakennusta, joista näyttävimmät ovat Erottajankadun uusrenessanssityyliä edustava puoli sekä Uudenmaankadun ja Yrjönkadun puolen jugendtyylinen osa.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset