Trevian sopimukseen Duetto Business Parkin manageroinnista

 

Trevian Asset Management on allekirjoittanut sopimuksen Duetto Business Parkin asset management -tehtävien hoidosta. Yhteistyö tähtää Dueton uudelleenkehittämiseen voimakkaasti kehittyvän Pasila-Käpylä keskittymän kasvaviin toimistotilatarpeisiin.

Trevian sopimukseen Duetto Business Parkin manageroinnista

Trevianin uusi yhteistyökumppani on globaali toimija, joka Suomessa sijaitsevista toimistotilakohteistaan on päätynyt keskittymään nimenomaan Dueton kehittämiseen sen keskeisen sijainnin ansiosta. Yhtiö on valinnut Trevianin paikalliseksi partnerikseen kehitysprojektin toteuttamiseen.

”Duetto on 2008 valmistunut moderni business park, joka sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien äärellä Pasila-Käpylän alueella Käpylän rautatieaseman vieressä, suoraan Tuusulantien varressa. Vuokrattavaa toimistoalaa Duetossa on n. 14 500 neliötä, ja tällä hetkellä business parkin suurimmat vuokralaiset ovat Huawei, Palmia ja Atria. Allekirjoitimme juuri pitkäkestoisen jatkosopimuksen Huawein kanssa 2 500 m2:n toimistotilakokonaisuudesta”, kertoo Dueton asset manager Outi Kymäläinen Trevian Asset Managementista.

Pasila-Käpylän alueen työpaikkamäärän on ennustettu kaksinkertaistuvan vuoteen 2040 mennessä. Alue on liikenneyhteyksiensä ansiosta helposti saavutettava paikka ja tuleva toimitilarakentamisen keskittymä sekä Helsingin keskustan laajenemissuunta. Aluetta koskevat laajat suunnitelmat luovat kysyntää hyvin suunnitellulle toimistotilalle. Trevian on tunnustettu paikallinen asiantuntija kiinteistöjen kehitysprojekteissa ja yrityspuistojen uudelleen brändäyksessä pääkaupunkiseudun alueella.

”Olemme iloisia voidessamme aloittaa yhteistyön uuden merkittävän kansainvälisen kumppanin kanssa. Tämä on yksi ensimmäisistä asset management -sopimuksistamme, jota ei ole liitetty transaktioon, mutta ei varmastikaan viimeinen. Uutena asset management -tehtävien hoitajana haluamme olla aktiivisesti mukana Dueton kaupallisessa kehittämisessä osana Käpylää, joka tunnetaan viehättävänä puutarha-kaupunginosana. Pasila-Käpylä on kasvava keskus, jonne on harvinaislaatuiset liikenneyhteydet kaikkialta Suomesta, mikä tekee siitä täysin uniikin”, kertoo Trevianin CIO Risto Vuorenrinne.

Dueton kehitysprojektiin sisustusarkkitehdiksi on valittu Scope Design Oy ja markkinointitoimistoksi Ted&Ralph’s Oy.

 

Lisätietoja:

Risto Vuorenrinne
CIO
Trevian Asset Management
050 313 9350
risto.vuorenrinne@trevian.fi
www.trevian.fi

Outi Kymäläinen
Asset Manager
0400 311 149
outi.kymalainen@trevian.fi

 

Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Trevianilla on hallinnoitavanaan noin 1 miljardin euron kiinteistövarallisuus. www.trevian.fi.

Luokitukset

Toimitilat

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset