Trevian myy 18 vähittäiskaupan kiinteistöä ruotsalaiselle Cibus Nordic Real Estatelle

 

Ruotsalainen pörssiyhtiö Cibus Nordic Real Estate AB on ostanut Suomesta 18 vähittäiskauppaan ankkuroidusta kiinteistöstä koostuvan salkun. Kiinteistöportfolion myyjänä toimii kaksi Trevian Asset Management Oy:n kiinteistörahastoa, joiden sijoittajina on  suomalaisia eläkevakuutusyhtiöitä.

Trevian myy 18 vähittäiskaupan kiinteistöä ruotsalaiselle Cibus Nordic Real EstatellePortfolion kiinteistö Ahtiala, Lahti

Kaupan kohteena ollut kiinteistöportfolio koostuu pääsääntöisesti ruokakaupoista, joiden vuokralaisina ovat S-ryhmä, Kesko ja Tokmanni. Kiinteistöt sijaitsevat eri puolilla Suomea, ja niiden kokonaispinta-ala on noin 31 000 neliömetriä. Trevian on hallinnoinut ja kehittänyt kyseistä portfoliota vuodesta 2013.

 

”Olemme iloisia, kun saimme kaupan vietyä päätökseen tänä poikkeusaikana. Ruokakaupat ovat toki toimineet myös pandemian aikaan täysipainoisesti. Uskoisin että tämä kauppa ja muut markkinasignaalit kertovat talouden aktivoitumisesta. Vuokrauksien virkistymistä tullaan näkemään toimistopuolella, mutta myös vähittäiskaupassa viimeistään lomien jälkeen. Myös transaktioita pystytään helpommin tekemään, kun liikkumisrajoitukset lieventyvät ”, toteaa Trevianin toimitusjohtaja Reima Södervall.

 

Cibus on Nasdaq First North Premier Growth Market -listattu kiinteistöyhtiö, jonka liikeidea on hankkia, kehittää ja hallita korkealaatuisia pohjoismaisia kiinteistöjä, joissa on ankkurivuokralaisina päivittäistavarakauppaketjuja. Yhtiö omistaa tällä hetkellä yli 250 kiinteistöä Pohjoismaissa. Päävuokralaisia ovat Kesko, Tokmanni, Coop ja S-ryhmä. 

 

"Olemme pitkään olleet kiinnostuneita nyt ostetusta salkusta. Se, että voimme toteuttaa tämän kaupan näinä epävarmoina aikoina, osoittaa yrityksemme vahvuuden", sanoo Cibusin toimitusjohtaja Sverker Källgården.

 

Juridisina neuvonantajina kaupassa ovat toimineet Roschier Asianajotoimisto Oy sekä Cushman & Wakefield.

Luokitukset

Toimitilat

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset