Tomi Alén CapMan Growthin partneriksi

 
Tomi Alén on nimitetty CapMan Growthin partneriksi 5.6.2023 alkaen. Alén palaa CapManille RELEX Solutionsista, jossa hän on toiminut viimeiset vajaa kaksi vuotta yhtiön strategiasta ja rakenteellisista järjestelyistä vastaavana johtajana.
Tomi Alén CapMan Growthin partneriksiKuva: Emma Suominen

Uuden tehtävän myötä Alén palaa pääomasijoittamisen pariin. Ennen RELEX Solutionsille siirtymistä hän toimi yli 7 vuoden ajan osana CapMan Buyoutin tiimiä, viimeiseksi sijoitusjohtajana. Alén toimi muun muassa Havatorin ja Forenomin hallituksessa. Tätä ennen hän työskenteli liikkeenjohdon konsultoinnin parissa Boston Consulting Groupilla.

– Tomin kokemus kasvuyrityksen johtotehtävistä ja suuremmista yritysjärjestelyistä täydentää tiimiämme erinomaisesti. Hän tuo mukanaan vankan kokemuksen pääomasijoittamisesta, konsultoinnista, kasvuyhtiöiden rakentamisesta sekä yrittäjien kanssa toimimisesta, CapMan Growthin Managing Partner Antti Kummu sanoo.

– Olen viimeiset kaksi vuotta kerryttänyt arvokasta ja konkreettista kokemusta kasvuyrityksen arjesta sekä päässyt työskentelemään läheisesti yhdessä maailman johtavien kasvusijoittajien kanssa. RELEX on tänä aikana kasvanut maailman johtavaksi toimijaksi omalla alallaan, ja samalla itselläni on ollut kunnia olla mukana vetämässä muun muassa Suomen toistaiseksi suurinta kasvuyhtiön rahoituskierrosta sekä paria strategista yrityskauppaa yhtiön strategisen kehittämisen ohella. Nyt odotan innolla uutta tehtävää kasvusijoittamisen parissa. CapManille paluu tuntuu kuin paluulta kotiin, kun iso osa tiimistäkin on minulle jo entuudestaan tuttuja, ja odotan innolla, että pääsen aloittamaan työt heidän kanssaan, Tomi Alén toteaa.

CapMan Growth on suomalainen kasvusijoittaja, joka tekee vähemmistösijoituksia vahvaan kasvuun ja kansainvälistymiseen tähtääviin yrityksiin.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset