Toimistotalo Valaan saneeraus Helsingin Kalliossa on valmis

 

Kallion Kurvissa sijaitsevaan Valaaseen on remontoitu modernia toimistotilaa. Raitiovaunut 1 ja 8 ovat palanneet vanhoille reiteilleen, ja niillä pääsee nyt suoraan Valaan oven eteen.

Toimistotalo Valaan saneeraus Helsingin Kalliossa on valmis

Hämeentie 31:ssä sijaitsevan toimistokiinteistö Valaan peruskorjaus on valmistunut. Rakennus remontoitiin kauttaaltaan nykypäivän vaatimuksia vastaavaksi moderniksi toimistotaloksi. 

Kohteessa on noin 4500 neliötä nykyaikaista muuntojoustavaa toimistotilaa seitsemässä kerroksessa. Ensimmäiset vuokralaiset muuttavat Valaaseen kesän aikana.

– Lähtökohtanamme oli suunnitella toimistokiinteistö, jonne sisään astuessa hymy nousee huulille ja tulee hyvä mieli. Olemme panostaneet raikkaaseen ja erottuvaan ilmeeseen, joka alkaa jo yhteisistä aulatiloista. Uudistus on toteutettu talon sijaintia ja aikakauden arkkitehtuuria kunnioittaen. Moderni talotekniikka taas varmistaa, että työskentely tiloissa sujuu mukavasti, kiinteistösijoitusyhtiö Assain vuokrauksesta vastaava johtaja Tapio Reponen sanoo.

– Vuokraus on edennyt positiivisesti ja kesän aikana taloon muuttaa vuokralaisia jo neljään eri kerrokseen. Uusiakin mahtuu vielä, Reponen toteaa.

Raitiovaunut 1 ja 8 ovat palanneet vanhalle reitilleen Helsinginkadulta Hämeentielle. Ratikalla pääsee aivan oven eteen. Myös bussipysäkit, Sörnäisten metroasema ja kaupunkipyörät löytyvät Valaan läheltä.

Luokitukset

Toimitilat

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset