Toimistohotelli VillageWorks laajentaa Sörnäisiin

 

VillageWorks vuokrasi uudesta Valas-toimistorakennuksesta kolme kerrosta. Remontoiduista tiloista tulee löytymään muun muassa eri kokoisia toimistoja, coworking-tila sekä kokoustiloja. Valaan yhteistyösopimuksen ansiosta vuokratut toimistoneliöt tuovat myös rahaa Itämeren suojeluun.

Toimistohotelli VillageWorks laajentaa Sörnäisiin
7. kerroksen oleskelutila, Assai Oy

Toimistohotellipalveluita tarjoava Village Works avaa 1.5. uuden toimipisteen Sörnäisten metroaseman viereen, uuteen Valas-toimistorakennukseen. Toimistohotelli on vuokrannut uudenveroiseksi remontoidusta talosta kerrokset 7-9.

- Meillä on jo kahdeksan toimipistettä pääkaupunkiseudulla, mutta ei vielä yhtään Kallion alueella. Metron läheisyys, ravintolat ja eloisa kaupunginosa tuovat meidät tänne, kertoo Village Worksin toimitusjohtaja Khuong Le.

VillageWorksin vuokrasopimus, kuten kaikki muutkin Valaaseen solmittavat vuokrasopimukset, tulee myös tukemaan Itämeren suojelua. Rakennuksen omistava kiinteistöyhtiö Assai lahjoittaa osan Valaan vuokratuotoista Baltic Sea Action Groupin Itämeri-työhön.

- Baltic Sea Action Group -yhteistyöllä oli ehdottomasti vaikutusta vuokrauspäätökseen, Le kertoo.

Valaan tilat on mahdollista muokata vuokralaisen tarpeiden mukaan. Tätä mahdollisuutta hyödynsi myös VillageWorks, jonka toimistohotellin asiakaskuntaan kuuluu niin freelancereitä kuin kansainvälisiä yrityksiä. Valmiista tiloista tulee löytymään erikokoisia toimistohuoneita, coworking-tila sekä kokous- ja tapahtumatiloja.

- Tilojen pitää olla korkealaatuiset ja tehokkaat, jotta ne palvelevat erilaisia asiakkaitamme. Eri kokoiset työtilat, puhelinkopit ja taukotilat ovat tärkeitä, mutta myös tapahtumatilat, jotka tuovat toimistolle hyvää menoa ja meininkiä. Valas vastasi parhaiten laatuvaatimuksiimme, Le luonnehtii.

Assain vuokrauksesta vastaava johtaja Tapio Reponen on tyytyväinen yhteistyöhön.

- Kallion alueella on luontaista kysyntää VillageWorksin kaltaiselle, modernille toimitilaosaajalle. Ankkurivuokralaisena VillageWorks tarjoaa merkittävää lisäarvoa ja joustoa myös Valaan muille käyttäjille.

Valas sijaitsee Sörnäisten metroaseman vieressä osoitteessa Hämeentie 31. Vuokrattavia tiloja on vielä jäljellä.

Luokitukset

Toimitilat

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset