Tilamuotoilutoimisto Profit Interior: Varmoin askelin uuteen työympäristöön!

 

Työympäristön uudistaminen tai kokonaan uuteen toimitilaan siirtyminen on yritykselle merkittävä hanke, jonka vaikutukset kantavat pitkälle. Työympäristökehittäminen, osuva tarvemääritys, eri vaihtoehtojen vertailu ja parhaiden ratkaisujen valinta vaatii aikaa ja osaamista. 

Tilamuotoilutoimisto Profit Interior: Varmoin askelin uuteen työympäristöön!

Työympäristön uudistaminen tai kokonaan uuteen toimitilaan siirtyminen on yritykselle merkittävä hanke, jonka vaikutukset kantavat pitkälle. Työympäristökehittäminen, osuva tarvemääritys, eri vaihtoehtojen vertailu ja parhaiden ratkaisujen valinta vaatii aikaa ja osaamista. 

Yrityksessä on saatettu toteuttaa jo useita työympäristö­kyselyitä, mutta johtopäätökset ja käytännön toimet ovat hautautuneet lähtökuoppiin.

”Nyt ei enää kannata katsella ja odotella. Muutos on pysyvää ja paluuta takaisin hybridityötä edeltävään aikaan ei ole. Kun nykyiset toimitilat eivät enää palvele parhaalla tavalla, uudistaviin toimiin kannattaa tarttua rohkeasti ja ottaa asiantuntija avuksi suunnitteluun ja projektin hallintaan.” Profit Interiorin suunnittelujohtaja Katja Lajunen kannustaa. 

”Toimitilaprojektista vastaavan oma aika tai osaaminen ei usein riitä kaikkeen. Suunnittelun ammattilaisina autamme asiakasta onnistumaan työympäristömuutoksessaan ja viemään projektin menestyksekkäästi alkutahdeista päätökseen. Asiakkaalla on käytössään monipuolinen asiantuntemuksemme ja kokemuksemme - olemme asiakkaan luottokumppani.” Katja Lajunen jatkaa. 

Yhteinen matka etenee varmoin askelin, kun pyydät suunnittelijan mukaan heti alkuvaiheessa!

1. Työympäristökehittäminen ja tarvemäärittely

Miten työskentelette, mitä tavoittelette, mitä tarvitsette? Juuri nyt edessänne on erityinen mahdollisuus muotoilla uusia työn tekemisen tapoja ja luoda toimitilasta vetovoimainen työympäristö. Fyysisen, virtuaalisen ja sosiaalisen työympäristön kehittäminen vaatii tietoa ja ymmärrystä siitä, mitä halutaan saavuttaa ja miten tiloilla voidaan tukea erilaisia työtehtäviä, henkilöstöä ja yhteistä työkulttuuria. Selvitetään tarpeet yhdessä! 

2. Tilasovitukset ja vuokraneuvottelut

Uudet tilat vai nykyisten tilojen muutokset? Miten tila palvelee tarpeitanne? Mitä muutoksia tila tarvitsee toimiakseen? Riippumattoman ammattilaisen kanssa tehty tilasovitus nostaa havainnollisesti esiin tilan mahdollisuudet ja vaihtoehdot sekä toimii päätöksentekonne apuna. Muutosehdotukset budjetteineen antavat tukea vuokraneuvotteluille.

3. Työympäristön sisustus- ja kalustussuunnitelmat

Miten uusi työympäristönne toteutetaan? Mitä toimitilanne viestivät brändistänne ja arvoistanne? Sisustusarkkitehti laatii käyttöönne muutossuunnitelmat ja yrityksen identiteettiä ja tarpeita tukevat sisustus- ja kalustussuunnitelmat. Odotukset työtiloja kohtaan ovat muuttuneet. Tiloilta odotetaan toimivuutta ja ratkaisuja tarpeisiin, joihin etätyöpaikka ei vastaa. Viihtyisät, kohtaamisiin kannustavat ja toimivat tilat luovat arvoa yrityksellenne ja kannattelevat hyvinvointia. 

 

4. Hallittu projekti ja budjetti

Miten projektinne saadaan sujumaan, pysymään aikataulussa ja budjetissa? Kokenut projektijohtaja hallitsee aikataulutuksen ja projektiviestinnän sekä työskentelee tottuneesti moniammatillisessa työryhmässä. Autamme teitä budjetoinnissa, kilpailutuksissa, tilauksissa, inventoinneissa, muuton ohjeistuksessa, toteutuksen valvonnassa – kaikessa, mistä onnistunut projektikokonaisuus koostuu!

Tutustu ja kysy lisää: https://profitinterior.fi/workit/

Profit Interior on tilamuotoilutoimisto, joka on erikoistunut modernien työympäristöjen ja työtapojen muotoiluun. Kokemukselliset ja tavoitteisiin osuvat tilat luodaan yhteistyössä asiakkaan kanssa.

 

 

 
 
 

Uusimmat uutiset