Tilamuotoilutoimisto Profit Interior: Muutos on mahdollisuus, joka kannattaa hyödyntää

 
Tilamuotoilutoimisto Profit Interior:  Muutos on mahdollisuus, joka kannattaa hyödyntää

Odotukset työelämälle ovat muuttuneet ja yhä useampi on halukas jatkamaan työtehtävässään hybridityön tarjoamalla joustavuudella. Yrityksille on jo kertynyt kokemusta etätyöstä ja paljon on opittu, mutta lopulliset suuntaviivat uusille työn tekemisen tavoille ja ratkaisuille saattavat olla vielä tarkentumatta. Yksi on silti selvää:  Hybridityön megatrendi tuo vääjäämättä muutoksia työelämään ja työympäristön kaikkiin ulottuvuuksiin.

Virtuaalinen työympäristö on ottanut hyperloikan, jossa sujuvan etätyöskentelyn tavat ja tekniikat on opeteltu ja otettu käyttöön. Luonteva seuraava steppi on kehittää fyysisiä tiloja komppaamaan entistä paremmin virtuaalisia työtapoja ja virtuaalikohtaamisia: ovatko palaveritilat tarpeisiin nähden oikean kokoisia, onko kameranäkymän sisustus edustava ja kalustus toimiva, ovatko akustiikka- ja valaistusratkaisut kamera- ja äänitekniikkaa optimoivia?

Sosiaalinen työympäristö on nyt ja tulevaisuudessa entistä merkittävämmässä roolissa sekä työntekijän että työnantajan näkökulmasta katsoen. Merkitykselliset kohtaamiset ja yhdessä tekeminen ovat tärkeimpiä syitä saapua työpaikalle. Yhteenkuuluvuus ja hyvä tiimihenki lisää arvontunnetta ja sitoutumista yritykseen. Kohtaamisissa saadaan hiljainen tieto käyttöön ja yhteiskehittelyllä enemmän innovatiivisia ratkaisuja. Sosiaalisuutta edistävä fyysinen työympäristö kutsuu, ohjaa ja kannustaa ihmisiä kohtaamisiin, luo hyvää fiilistä ja tarjoaa riittävästi erilaisia kohtaamis- ja tiimityötiloja.

Fyysinen työympäristö on parhaimmillaan merkittävä kilpailuetu. Investointi työympäristöön luo mitattavaa arvoa tila- ja työtehokkuuden sekä työhyvinvoinnin kautta. Viihtyisä, työn tekemistä ja työssä onnistumista tukeva työympäristö antaa työnanjajaimagolle vetovoimaa ja nostattaa yrityksen brändiä.

Muutos on mahdollisuus. Sitä ei kannata jättää käyttämättä. Nyt on järkevää katsoa tulevaisuuteen, muotoilla työn tekemisen tapoja ja työkulttuuria.

Ota yhteyttä ja jutellaan, miten edetä muutoksessa: https://profitinterior.fi/palvelut/
 

Muutoksesta uutta kipinää!

Inspiroidu ja kuuntele Tilamuotoilutoimisto Profit Interiorin podcast ”Työkahveilla”työelämän kuumimmista puheenaiheista:

  1. Hybridityö
  2. Inklusiivisuus
  3. Tunnelma
  4. Työnantajaimago
  5. Muutoksen johtaminen

Studiossa kirjailija-muutosvalmentaja Maaretta Tukiainen ja suunnittelujohtaja Katja Lajunen sekä inspiroivat, jaksokohtaiset vieraat. Kuuntele Podcast klikkamalla.

Profit Interior on tilamuotoilutoimisto, joka on erikoistunut modernien työympäristöjen ja työtapojen muotoiluun. Kokemukselliset ja tavoitteisiin osuvat tilat luodaan yhteistyössä asiakkaan kanssa.

https://profitinterior.fi/

 

 
 
 

Uusimmat uutiset