Technopolis: Kokoustiloissa käy nyt vilske

 

Työympäristöjä tarjoavan Technopoliksen mukaan sen kampuksilla kokoustilojen käyttö on noussut koronapandemiaa edeltävälle tasolle. Technopoliksen 16 kampuksella järjestetään tänä vuonna 25 000 kokousta.

Technopolis: Kokoustiloissa käy nyt vilskeKuva: technopolisglobal.com

Käyttöasteen kasvun lisäksi muutosta aiempaan on Technopoliksen mukaan nähtävissä kokoustilojen käyttötavoissa. Odotukset kasvokkaisia kokouksia ja kokoustiloja kohtaan ovat kasvaneet pitkän etätyöjakson myötä.

– Yritykset remontoivat nyt omiin toimistotiloihinsa hybridikokouksia palvelevia tiloja, mutta asiakaspalaverit ja isommat tilaisuudet järjestetään ulkoistetuissa tai jaetuissa kokoustiloissa. Kokouksilta ja kokoustiloilta haetaan etenkin helppoutta ja luotettavuutta, eli sitä, että asiat toimivat toivotulla tavalla eikä käytännön toteutusta tarvitse itse miettiä, kertoo Technopoliksen palvelu- ja konseptijohtaja Terhi Aho.

Kokoustiloilta odotetaan nyt luotettavuutta, helppoutta, muuntautumiskykyä, ammattimaisuutta, helppoa saavutettavuutta sekä maukkaita ja terveellisiä tarjoiluja,Technopolis kertoo. 

Etäosallistumismahdollisuuksien noustua poikkeuksesta käytännöksi pitää tilaisuuden tarjota Technopoliksen mukaan lisäarvoa, jonka saa vain osallistumalla paikan päällä.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset