Tampereen GO21-toimistokortteliin uusi toimija

 

Aitoleipä Oy, Jatke Pirkanmaa Oy ja A. Ahlström Kiinteistöt ovat solmineet vuokrasopimuksen Aitoleivän uusista lounasravintola- ja kahvilatiloista Tampereelle tulevassa GO21-toimistokorttelissa.

Tampereen GO21-toimistokortteliin uusi toimija

GO21 on Tampereen rautatieaseman viereen nouseva toimistokokonaisuus, johon valmistuu noin 11 000 neliötä vuokrattavia toimitiloja. Jatke Pirkanmaa Oy:n ja A. Ahlström Kiinteistöjen toteuttaman toimistokorttelin rakennustyöt alkoivat vuonna 2021. Hanke valmistuu loppuvuodesta 2023.

– GO21 -toimistokortteliin avattavasta lounaskahvilasta tulee Aitoleivän yhdeksäs toimipiste Pirkanmaan alueella ja kymmenes kokonaisuudessaan. GO21 on meille erittäin mielenkiintoinen kohde, ja odotamme jo innoissamme avausta, kertoo Aitoleipä Oy:n toimitusjohtaja Aki Koivuniemi.

– GO21 on edistynyt suunnitelmien mukaisesti, ja tilojen vuokraustilanne on hyvä. Päävuokralaisemme Goforen lisäksi tiloja ovat vuokranneet muun muassa Fellowmind ja Jatke Pirkanmaa. Olemme etsineet GO21:een toimijaa, joka ottaisi vastuulleen koko taloa palvelevat lounas- ja kahvilapalvelut. Mahdollisuus nauttia laadukas lounas ja virkistäviä aamu- ja välipalatuotteita on vuokrattavien toimitilojen vetovoimatekijä. Olemme erittäin tyytyväisiä löydettyämme Aitoleivän vastaamaan GO21:n lounaskahvilasta, Jatke Pirkanmaa Oy:n projektijohtaja Rauno Kulmala toteaa.

– GO21:lle haetaan LEED®-ympäristösertifikaatin korkeinta platinatasoa jo rakennusvaiheessa. Valmistuttuaan rakennukselle haetaan myös WELL Core -sertifiointia. WELL on sertifikaatti, jolla voidaan osoittaa, että tilankäyttäjien hyvinvointi on huomioitu. WELL-sertifikaatti edellyttää muun muassa laadukasta ja miellyttävää valaistusta, lämmitystä ja akustiikkaa, mutta myös mahdollisuutta nauttia terveellistä ravintoa työpäivän lomassa, sanoo A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n kiinteistöjohtaja Pia Lindborg.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset