Tampere-talo ja Tullintori aloittavat kulttuuri- ja tapahtumayhteistyön

 

Tampere-talo Oy ja Tampereen Tullintori ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on luoda lisää tapahtumallisuutta Tullintorin ympäristöön. Uudistetun Tullintorin avajaisia juhlitaan 28.–29. huhtikuuta.

Tampere-talo ja Tullintori aloittavat kulttuuri- ja tapahtumayhteistyönKuva: tullintori.fi

Kulttuuri- ja tapahtumayhteistyö tarkoittaa, että Tampere-talo tuottaa erilaisia kulttuurisisältöjä nähtäväksi ja kuultavaksi Tullintorin tiloihin. Tapahtumat voivat pitää sisällään kaikkea teosesittelyistä ja esiintyjävierailuista näyttelyihin ja meet & greet -tilaisuuksiin. Yhteistyön tarkoituksena on luoda Tullin alueelle lisää tapahtumallisuutta.

– Olemme todella innoissamme tästä alkavasta yhteistyöstä uudistuneen Tullintorin kanssa. Monipuolinen kauppakeskusmiljöö tarjoaa rennon tilan taiteesta ja kulttuurista nauttimiselle, Tampere-talon liiketoimintajohtaja Mika Nevalainen sanoo.

– Tullintorin remontti oli pitkä projekti, mutta se todella kannatti. Uusittujen tilojen viihtyisyys, valoisuus ja tyylikkyys ovat jo nyt keränneet paljon kiitosta kävijöiltä. Remontin valmistumisen myötä olemme valmiit ottamaan kaupunkikulttuurin ja taiteen näyttävästi sisään ja luontevaksi osaksi Tullintorin tarjontaa. Lattioiltamme voi bongata runoteoksia ja rakennuksen sisäseiniltä kuvataidetta ja komean muraalin. Yhteistyö Tampere-talon kanssa mahdollistaa sen, että voimme hyödyntää uutta esiintymislavaa ja muita upeita tilojamme erilaisten tapahtumien alustana entistä monipuolisemmin, Tullintorin kauppakeskuspäällikkö Merikukka Salmi kertoo.

Tampereen Tullintori on toiminut Tullin alueen paikallisena keskuksena ja kohtaamispaikkana avaamisvuodestaan 1991 alkaen. Tullintori on kokenut viime kuukausina kattavan remontin, jossa sisätilojen uudistamisen lisäksi on parannettu rakennuksen käytettävyyttä ja saavutettavuutta.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset