Taiga Conceptilla toimituksia 26 maahan

 

Modulaarisia ja äänieristettyjä työtiloja toimittavan kuopiolaisen Taiga Conceptin liikevaihto vuonna 2022 oli 6,9 miljoonaa euroa. Kasvua edellisvuoteen verrattuna oli 59 %. Tulos oli 920 000 euroa.

Taiga Conceptilla toimituksia 26 maahanTaiga Conceptin osasto Orgatec-messuilla. Kuva: Taiga Concept Oy.

Taigan toimitusjohtaja Pauliina Tykkyläisen mukaan Taigan kehitykseen ovat vaikuttaneet muuttunut toimistomarkkina:  etä- ja hybridityö on lisääntynyt ja työntekijät vaativat enemmän toimistoympäristöiltä.

– Modulaarisissa hiljaisissa työtiloissa yhdistyy etätyön ja toimiston parhaat puolet. Parhaimmillaan työntekijällä on täysi kontrolli omasta työympäristöstä, jolloin voi valita oman rauhan tai yhteisöllisen tekemisen välillä työtehtävästä tai persoonasta riippuen, Tykkyläinen toteaa.

Taiga Conceptin mukaan sen merkittävimpiä markkina-alueita ovat Keski-Eurooppa, Iso-Britannia sekä Aasia. Työtiloja on toimitettu 26 maahan.  Taiga työllistää tällä hetkellä 15 ihmistä, ja toimipisteitä on kaksi, Kuopio ja Helsinki.

Taiga Concept kertoo tavoittelevansa kannattavaa ja kestävää kasvua. Ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus ovat yrityksen mukaan kasvavia aiheita myös toimistokalusteiden alalla. Asiakkaat ja kumppanit kiinnittävät tähän Tykkyläisen mukaan jatkuvasti enemmän huomiota ja haluavat kestävästi tuotettuja tai kierrätettyjä tuotteita.

 

 

 
 
 

Uusimmat uutiset