Steerpathin Spacehubeja pk-seudun kauppakeskuksissa

 

Mobiilisovelluksen kautta varattavia äänieristettyjä Spacehub-työtiloja on asennettu kauppakeskuksiin Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Valmistaja tähyää vientimarkkinoita.

Steerpathin Spacehubeja pk-seudun kauppakeskuksissaSpacehub-podi Hertsin kauppakeskuksessa. Kuva: Aki Huttunen

– Kotona tai kahvilassa työskentely ei ole aina välttämättä tehokkainta tai mukavinta. Samassa tilassa voi olla häiriötekijöitä, tai siellä on mahdotonta keskustella yksityisyydensuojan tai yrityssalaisuuden piiriin kuuluvista asioista. Näitä haasteita lähdimme ratkaisemaan uudesta näkökulmasta, Steerpath Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Ilola sanoo.

Spacehubit on suunniteltu etätöitä, asiakastapaamisia ja videopuheluita varten. 

Spacehubeja on tällä hetkellä kahdeksan, muiden muassa Arabian, Hertsin, Dixin, Ainoan ja Kluuvin kauppakeskuksista sekä Factorysta Pitäjänmäeltä. Steerpathin mukaan koppeja on toukokuun lopussa pääkaupunkiseudulla jo yli 20. Kesällä niiden määrää on tarkoitus lisätä, ensin pääkaupunkiseudun ja myöhemmin Suomen rajojen ulkopuolelle.

– Spacehub lanseerataan Suomessa, mutta olemme jo nyt herättäneet globaalia kiinnostusta. Kesällä on tarkoitus hakea rahoitusta Spacehubin laajentamiseen ulkomaille, Ilola toteaa.

Jokaiseen Spacehubiin mahtuu kaksi ihmistä. Koppien varustukseen kuuluu mallista riippuen muun muassa latauspistokkeet, näyttö ja ilmastointi. Sisä- ja ulkopinnat on suojattu antibakteerisella pinnoitteella.

Tilan varaaminen, maksaminen ja oven avaus tehdään sovelluksen kautta.  

– Toimistotyön maailmanlaajuinen megatrendi on se, että töitä tehdään yhä enemmän etänä ja joustavuus ohittaa palkkauksen työnantajaa valitessa. Siksi työnantajilta vaaditaan joustavia työympäristöjä. Kuukausiveloitteiset työtilat eivät ole enää tätä päivää, vaan erilaisia tiloja vuokrataan yhä useammin lyhytaikaisiin tarpeisiin, Ilola toteaa.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset