Spondan liike- ja toimistokiinteistöt Suomessa Colliers Finlandin manageeraukseen

 

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda ja Colliers International Finland ovat solmineet valtakunnallisen kiinteistöjohtamisen yhteistyösopimuksen, joka kattaa Suomen suurimmissa kaupungeissa sijaitsevien Spondan kiinteistöjen noin miljoonan neliömetrin toimisto- ja liiketilat. Sopimukseen kuuluvat muiden muassa Citycenter, Forum, Fennia, Ratina ja Zeppelin.

Spondan liike- ja toimistokiinteistöt Suomessa Colliers Finlandin manageeraukseenKuva: Vesa Voitto Sakari

Yhteistyösopimus kattaa kiinteistöjohtamisen palvelut, kiinteistöjen vastuullisuus-, energia- ja ympäristöpalvelut mukaan lukien turvallisuus- ja terveyspalveluiden koordinointi, vuokrahallintopalvelut ja projektinjohtopalvelut. Sopimuksen mukainen palvelutoimituskokonaisuus käynnistyy kokonaisuudessaan 1.2.2021.

 

”Olemme valinneet Colliers International Finlandin yhteistyökumppaniksemme parhaana vaihtoehtona tukemaan kiinteistöjemme ylläpidon laadun ja palvelujen kehittämisessä uudistuneen strategiamme mukaisesti. Yhteistyösopimuksella haluamme uudistaa kiinteistöjemme johtamisen palveluja kehittämällä asiakaskokemusta, vastuullisuutta ja kiinteistöjen arvon luontia. Odotamme yhteistyökumppaniltamme korkeatasoista osaamista kaikilla näillä osa-alueilla ja uskomme Colliersin uudistuneen organisaation kykyyn luoda kanssamme uusia ratkaisuja ja tehokkaita toimintamalleja asiakkaillemme,” toteaa Spondan kiinteistöhallintojohtaja Markus Nieminen.

 

”Kiitämme Spondaa erinomaisen ammattimaisesti vedetystä tarjousprosessista, jossa kävimme aidosti avointa ja haastavaakin keskustelua siitä, miten voimme kehittää yhteistyötä uudelle tasolle, joka palvelee Spondan strategisten tavoitteiden toteutumista,” toteaa Colliers Finlandin toimitusjohtaja Ari Vanhanen

 

”Uskon että molempien toimijoiden vahva lokaali kompetenssi ja laaja kansainvälinen tausta luovat hyvän pohjan yhteistyön strategiselle kehittämiselle myös jatkossa”, täydentää Colliers EMEAn Property Management liiketoiminnan johtaja Andy Hay.

 

”Yritystemme välisessä yhteistyössä on selkeästi päämääränä ja punaisena lankana kolme keskeistä asiaa: laadukas ylläpito, parhaan ja vastuullisen asiakaskokemuksen rakentaminen vuokralaiselle, sekä oikea-aikaiset ja tarpeen mukaiset investoinnit kiinteistöjen arvon maksimoimiseksi. Avoin keskustelu ja luottamuksen ilmapiiri auttoivat meitä tekemään tarvittavat kehitystoimenpiteet ja muutokset palvelutiimimme toimintamalleissa, raportoinnissa, rooleissa ja vastuissa. Palveluprosessissa haetaan tehokkuutta ja laatua myös ottamalla laajasti käyttöön uusia digitaalisia työkaluja ja panostamalla erityisesti vastuullisuuspalveluihin”, Colliers Finlandin Office and Retail liiketoiminnan johtaja Tomi Ventovuori toteaa.

Luokitukset

Toimitilat

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset