SOL laajenee yritysostolla Ruotsissa

 

SOL-konserniin kuuluva Solreneriet AB on ostanut Ruotsissa toimivan kiinteistö- ja toimitilapalveluita tarjoavan DS Facility Managementin osakekannan.

SOL laajenee yritysostolla RuotsissaKuva: sol.se

Tina Wessman Hellstadius jatkaa yhtiön toimitusjohtajana, ja DSFM:n omistaja ja perustaja David Ståhl siirtyy varatoimitusjohtajaksi ja kaupalliseksi johtajaksi. Yrityskaupan yhteydessä Solrenerietin nimi muuttuu SOL Facility Services AB:ksi.

SOL:lla on laaja kokemus laivojen, lentokoneiden, julkisen liikenteen ja prosessiteollisuuden siivouksesta sekä erilaisten pintojen mainosasennuksista ja folioinneista. Viime aikoina myös toimisto- ja hotellisiivous on kasvanut merkittäväksi osaksi liiketoimintaa Ruotsissa.

– Yrityskaupan myötä voimme jatkossa tarjota asiakkaille entistä kattavammin siivous- toimitila- ja kiinteistöpalveluita. Täydennämme ja vahvistamme toisiamme hyvällä tavalla. Kauppa mahdollistaa myös toimintamme laajenemisen Ruotsissa, iloitsee SOL Facility Service:in toimitusjohtaja Tina Wessman.

DSFM on perustettu 2012 ja kasvu on ollut voimakasta koko sen olemassaolon ajan. Yrityksen vahvaa osaamista ovat erilaisten toimitila- ja kiinteistöpalveluiden tarjoaminen. SOL Facility Services -yrityksen uusi varatoimitusjohtaja ja kaupallinen johtaja David Ståhl on erittäin tyytyväinen, että kehitykselle löytyi laadukas ja osaava jatkaja.

– Yhdessä meillä on mahdollisuus tarjota asiakkaille entistä kattavampia palvelukokonaisuuksia.

DSFM:n työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä SOL Facility Services:lle ja yhdistymisen jälkeen henkilöstömäärä kasvaa 700 henkilöön.

 SOL Palvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja perheyrityksen toinen yrittäjä Juhapekka Joronen on tyytyväinen nyt tehtyyn yrityskauppaan. 

– Suurten haasteiden jälkeen meillä on Ruotsissa toimiva organisaatio ja kattava palveluvalikoima. Ruotsin markkinoille on ominaista tiukat marginaalit, mikä edellyttää suurta volyymiä. Nyt meillä on valmius voimakkaaseen kasvuun, toteaa Joronen tyytyväisenä.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset