SKV Kiinteistönvälityksestä Huoneistokeskus

 

SKV Kiinteistönvälitys ja Huoneistokeskus yhdistävät voimansa 1.9.2020 Huoneistokeskus-brändin alle.  SKV Kiinteistönvälitys ja Huoneistokeskus kuuluvat molemmat Realia Group -konserniin.

SKV Kiinteistönvälityksestä Huoneistokeskus

skv ”Näemme, että brändien yhdistymisen myötä pystymme palvelemaan suomalaisia kodinvaihtajia entistä paremmin ympäri Suomen sekä samalla tarjoamaan välittäjillemme nykyaikaisia työkaluja. Brändien nykyisissä toimintapaikkakunnissa ei ole päällekkäisyyksiä, joten yhdistymisen myötä Huoneistokeskuksen valtakunnallinen läsnäolo ja paikallinen asiantuntijuus kasvavat huomattavasti. Kun yhdistämme panostuksemme yhden brändin taakse, yksi plus yksi tulee olemaan enemmän kuin kaksi”, Realia Groupin toimitusjohtaja Kari Virta sanoo.

 

SKV Kiinteistönvälityksen ja Huoneistokeskuksen liiketoimintajohtaja  Anu-Elina Hintsa siirtyy uusiin tehtäviin Realia Group -konsernin ulkopuolelle. Huoneistokeskuksen vetovastuun ottaa 1.9.2020 alkaen Huoneistokeskuksen hallituksen puheenjohtaja sekä Huoneistokeskuksen emoyhtiö Realia Groupin toimitusjohtaja Kari Virta.

 

”Kiinteistönvälitysala kehittyy tällä hetkellä voimakkaasti ja haluamme olla viemässä alan kehitystä eteenpäin. Aiempaa isompana toimijana meillä on entistä paremmat mahdollisuudet uudistaa alaa. Asiantuntijuus ja luotettavuus jotka liittyvät Huoneistokeskuksen brändiin olennaisesti ovat niitä asioita, joita haluamme edistää jatkossakin”, Virta sanoo.

Luokitukset

Toimitilat

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset