Skanska ostaa kiinteistön Espoon Keilaniemestä toimistokehitykseen

 

Skanska ja MSD Finland Oy ovat sopineet kaupasta, jolla Skanska ostaa MSD Finlandin kiinteistön Espoon Keilaniemestä. Kaupan arvo on noin 23 miljoonaa euroa.

Skanska ostaa kiinteistön Espoon Keilaniemestä toimistokehitykseenKuva: wwf.fi

Kaupan myötä Skanska käynnistää suunnittelutyön, jossa määritellään olemassa olevan toimistorakennuksen uudistus- ja saneeraustarpeet sekä mahdollisuudet hyödyntää jäljellä olevaa rakennusoikeutta, jota on noin 3000 neliömetriä. Nykyisessä toimistorakennuksessa vuokrattavaa toimitilaa on noin 4600 neliömetriä ja autopaikkoja 180 kappaletta. Alustavan aikataulun mukaan uudistus- ja rakennustyöt valmistuisivat tämän vuosikymmenen jälkimmäisellä puoliskolla.

– Kohteen sijainti on erinomainen edelleen kehittyvässä merellisessä Keilaniemessä aivan rannan tuntumassa. Alueelle on hyvät liikenneyhteydet, ja viereisen Länsimetron lisäksi myöhemmin valmistuva Raide-Jokeri nopeuttaa matkaa eri suuntiin. Alue tunnetaan kattavana liike-elämän keskittymänä, ja uskomme alueen vetovoimaan myös tulevaisuudessa, kertoo Skanska CDF:n toimitusjohtaja Martin Kron

 

 
 
 

Uusimmat uutiset