Sisustusarkkitehtitoimisto Fyra: Toimistoista yhteistyön ja projektityön mahdollistavia

 

Sisustusarkkitehtitoimisto Fyra on työympäristöihin erikoistunut toimisto, joka kehittää pandemian jälkeisiä toimistotiloja. Fyran mukaan toimistojen fokus on muuttumassa itsenäisistä työpisteistä yhteistyötä ja projektityötä mahdollistaviin tiloihin.

Sisustusarkkitehtitoimisto Fyra: Toimistoista yhteistyön ja projektityön mahdollistavia

 

Työympäristöasiantuntija ja sisustusarkkitehti Niina Sihto Fyrasta toteaa, että siirtyminen yhteiskäyttötiloihin ja tilojen uudelleenjärjestely ei välttämättä vaadi mitään taloteknisiä muutoksia, mutta pitkän aikajänteen muutos tulee vaikuttamaan oleellisesti toimitilojen rakentamiseen. 


Fyra on kehittänyt omia palveluja ja tuotteita uuden toimistoympäristön tueksi. Yksi on yhteistyössä viherseinätoimittaja Naavan kanssa kehitetty tila tilassa, joka mahdollistaa etäisyyden ja yksityisyyden säilyttäen samalla tilan yhtenäisyyden. 


”Pandemian aika on selvästi lisännyt tarvetta ihmisläheisempään ja hyvinvointia edistävään tilasuunnitteluun toimistoissa. Biofilinen tilasuunnittelu, jonka tavoitteena on luoda sisätiloihin luonnonmukainen ympäristö ja yhdistää ihminen uudelleen luontoon, on nousussa", Sihto sanoo.

 

”Oleellista on löytää kullekin toimijalle heidän tarpeisiinsa sopiva kokonaisuus. Parhaimmillaan pandemian jälkeen meillä on entistä tarkoituksenmukaisempia, miellyttävämpiä ja toimivampia toimistoympäristöjä", Niina Sihto toteaa.

Luokitukset

Toimitilat

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset