Siemens ja Hämeen Kiinteistöautomaatio uusivat Lahden Sibeliustalon kiinteistöautomaation

 

Hämeen Kiinteistöautomaatio Oy saneeraa yhdessä Siemensin kanssa Sibeliustalon kiinteistöautomaation. Nykyinen automaatiojärjestelmä on vuodelta 2000 ja se on tullut teknisesti elinkaarensa päähän. Älykkäällä talotekniikkainfrastruktuurilla on suuri merkitys muun muassa kiinteistön kosteudenhallinnassa.

Siemens ja Hämeen Kiinteistöautomaatio uusivat Lahden Sibeliustalon kiinteistöautomaationKuva: sibeliustalo.fi

”Tämä on Lahden kaupungille hieno asia, kun saimme paikallisen rakennusautomaatiourakoitsijan tekemään näin merkittävän hankkeen. Uusimalla rakennusautomaation, varmistamme, että Sibeliustalo on jatkossakin Suomen paras konserttitalo”, sanoo Lahden kaupungin toimitilajohtaja Jouni Arola.

 

Siemensin mukaan uudella Desigo CC -järjestelmällä varmistetaan rakennuksen  olosuhteiden hallinta seuraaviksi vuosikymmeniksi. Hankkeessa kiinteistö liitetään osaksi Lahden kaupungin aluevalvonnan automaatiojärjestelmää. Hanke käsittää viiden rakennusautomaatioalakeskuksen saneerauksen.

 

”Hankkeessa hyödynnetään Siemensin vahvaa kokemusta kiinteistönhallinnasta. Nykyaikainen kiinteistönhallintajärjestelmä auttaa luomaan täydelliset olosuhteet vaativaan konserttitalon ympäristöön. Optimaalinen lämpötila ja kosteustasapaino ovat tärkeässä roolissa rakennuksessa, jotta konserttisalin kosteus ja akustiikka pysyy oikealla tasolla”,  myyntijohtaja Tero Viherlehto Siemens Osakeyhtiöstä sanoo.

 

”Autamme parantamaan kiinteistöjen energiatehokkuutta, tilojen turvallista käyttöä sekä viihtyisyyttä parhailla teknisillä ratkaisuilla, etävalvonnalla ja luotettavalla asiantuntemuksella”, Hämeen Kiinteistöautomaatio Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Ahonen toteaa.

 

Projekti valmistuu vuoden loppuun mennessä.

Luokitukset

Toimitilat

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset