Senaatti-kiinteistöt luopuu toimistokiinteistöstä Tampereella

 
Senaatti-kiinteistöt myy Tampereen Hervannassa sijaitsevan toimisto-, laboratorio- ja tutkimushallitiloja sisältävän kiinteistökokonaisuuden.
Senaatti-kiinteistöt luopuu toimistokiinteistöstä TampereellaSenaatti-kiinteistöt myy Tampereen Hervannassa Tekniikankatu 1:ssä sijaitsevan toimistokiinteistön. Kuva: Tuomas Uusheimo, Senaatti-kiinteistöt

Myytävä kohde sijaitsee keskeisellä paikalla Tampereen Hervannassa. Alue rajautuu pohjoisessa Poliisiammattikorkeakouluun, idässä ja lännessä tuleviin asuinkerrostalo­kortteleihin ja etelässä Tampereen yliopiston Hervannan kampukseen.

Vuosina 1991–2001 rakennettu kiinteistö on kokonaispinta-alaltaan noin 12 400 neliömetriä. Kiinteistössä on noin 10 000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa 1+3 kerroksessa. Toimisto­rakennuksessa on myös laboratorio- ja tutkimushallitiloja. Nykyisen kaavamerkinnän mukaan kiinteistö kuuluu tutkimus- ja opetustoimintaa sekä terveydenhuoltoa palvelevien rakennusten korttelialueeseen. Rakennusoikeus on19 500 kerrosneliömetriä, ja vireillä on kaavamuutos KTY-tontiksi.

Hervannasta löytyy monipuoliset palvelut arjen tarpeisiin. Lisäksi kaupunginosassa on useita puistoja ja viheralueita. Hervannassa sijaitsee myös kauppakeskus Duo, Hermian työpaikka-alue sekä isoja oppilaitoksia kuten Tredu, Poliisiammattikorkeakoulu ja Tampereen yliopisto.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset