RTK-Palvelut mukaan rakennuttamiseen ja projektinjohtoon

 
Kiinteistönhuoltopalveluista tuttu, vuonna 1972 aloittanut RTK-Palvelu Oy perustaa uuden rakennuttamisen ja projektinjohtopalveluiden toimialan. Samalla porilainen Prepon Oy siirtyy osaksi konsernia.
RTK-Palvelut mukaan rakennuttamiseen ja projektinjohtoonKuva: prepon.fi

Vuonna 2022 toteutetun organisaatiouudistuksen myötä RTK-Palvelun liiketoiminnassa on 5 tulosvastuullista toimialaa: siivous, kiinteistöhuolto, teolliset palvelut, tekniset palvelut sekä kulunhallinta.

RTK-Palvelu laajentaa toimintaansa 1.4.2023 alkaen perustamalla uuden, rakennuttamisen ja projektinjohtopalvelujen toimialan. Osana tätä muutosta Prepon Oy siirtyy 1.4.2023 alkaen osaksi RTK-Palvelu Oy:n toimintaa RTK-Palvelun omistajan Contineo Oy:n ostettua koko Preponin osakekannan.

Prepon on porilainen rakennushankkeiden hallintaan erikoistunut yritys, jonka päätoimialoina ovat rakennuttaminen, valvonta ja projektinjohtopalvelut. Näiden lisäksi yhtiö tarjoaa kustannuslaskentaa, asbesti- ja haitta-ainekartoituksia, rakennusten kuntoarvioita ja kuntotutkimuksia sekä kosteusmittauksia.

Prepon kertoo hakevansa yrityskaupalla vahvaa kumppania ja vakavaraista omistajuutta pystyäkseen vastaamaan rakennuttamisen ja projektinjohtopalvelujen voimakkaaseen kysynnän kasvuun sekä kiinteistöalan toimintaympäristön muutoksiin.

Prepon Oy:n toiminta ja nimi säilyvät ennallaan. Nykyiset pääomistajat Tommi Lindfors ja Joonas Kekki sekä koko henkilöstö jatkavat yrityksessä.

Joonas Kekki on nimitetty RTK-Palvelun rakennuttamisen ja projektinjohtopalvelujen toimialajohtajaksi sekä yhtiön johtoryhmän jäseneksi 1.4.2023 alkaen.

RTK-Palvelun mukaan yrityskauppa vahvistaa sen läsnäoloa Länsi-Suomessa koko kiinteistöjen elinkaaressa sekä antaa sille mahdollisuuden laajentaa omaa palvelutarjontaansa.

RTK-Palvelu Oy kuuluu suomalaiseen Contineo-konserniin, johon kuuluvat RTK-Palvelun lisäksi RTK-Henkilöstöpalvelu Oy ja Rauman Lukko Oy.

 

 

 
 
 

Uusimmat uutiset