RTK-Palvelusta UROS LIVE -areenan kiinteistöpalvelujen kumppani

 

RTK-Palvelu Oy ja UROS LIVE ovat allekirjoittaneet sopimuksen UROS LIVE -areenan kiinteistöpalveluista ja jäänhoidosta.

RTK-Palvelusta UROS LIVE -areenan kiinteistöpalvelujen kumppani© SRV/Credit Tomorrow AB / Studio Libeskind/ Aihio Arkkitehdit

UROS LIVE valmistuu Tampereelle joulukuussa 2021. Kokonaisuus on elämyskeskus, joka vastaa erilaisista urheilu-, viihde- ja kongressitapahtumista. Areenan omistavat LähiTapiola, OP, Ilmarinen, SRV sekä Tampereen kaupunki.

– Olemme innoissamme alkavasta yhteistyöstä ja kumppanuudesta.  Pääsemme toimittamaan kiinteistöpalvelua UROS LIVE -areenalle Tampereen ytimessä – puhtautta, toimivuutta ja viihtyisyyttä. Sitä, missä olemme vahvoja. Haluamme yhtiönä kasvaa voimakkaasti Tampereen talousalueella ja lisätä tunnettuutta myös valtakunnallisesti. Nyt alkava yhteistyö tukee kasvustrategiaamme, kertoo RTK-Palvelu Oy:n toimitusjohtaja Ismo Heikkonen.

– Laadukas, toimiva ja hyvässä kunnossa oleva areena on meidän toiminnan yksi tärkeimmistä kulmakivistä. Siisti ja huolellisesti hoidettu areena tuo sekä tapahtumajärjestäjille että tapahtumista nauttiville asiakkaillemme vastuullisen ja viihtyisän ympäristön, jossa on mahdollista toteuttaa ja kokea ainutkertaisia elämyksiä. Olemme iloisia alkavasta yhteistyöstä, areenan kiinteistö- ja turvallisuuspäällikkö Jani Helenius toteaa.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset