Riku Koskelainen SBB:n kiinteistöpäälliköksi

 

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (SBB)) on nimittänyt Riku Koskelaisen Property Manageriksi vastaamaan teknisen ylläpidon johtamisesta.

Riku Koskelainen SBB:n kiinteistöpäälliköksiRiku Koskelainen

Aiemmin Riku Koskelainen työskenteli vastaavissa tehtävissä Colliers Finland Oy:ssä. Teknisen manageerauksen lisäksi hän on työskennellyt aiemmin myös hallinnollisen rakennuttamisen tehtävissä.

Tradenomitutkinnon lisäksi Koskelainen on hankkinut lisäkoulutusta Kiinkon ja Rastorin koulutustarjonnan kautta. Blekingen teknillisessä korkeakoulussa Ruotsissa hän puolestaan syventyi kestävän kehityksen kokonaisuuteen.

– Aloitan innolla uudessa työssäni, ja erityisesti haluan rakentaa kestävää yhteistyötä, pitkällä tähtäimellä, laajan sidosryhmä- ja yhteistyökumppaniverkoston kanssa. Tavoitteeni on alusta lähtien luoda vahva pohja avoimelle kommunikaatiolle, Riku Koskelainen sanoo.

Nimityksen myötä SBB avasi uuden toimipisteen Tampereella sijaitsevaan Mediapolikseen. SBB:n tiimin jäsenistä Tampereella työskentelee nyt vakituisesti kaksi henkilöä.

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB:n (SBB) kehittää, hallinnoi ja rakentaa yhteiskunnallisia kiinteistöjä. Suomessa SBB omistaa lähes 200 kiinteistöä.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset