Renor myi Aktia Toimitilakiinteistöille kaksi rakennusta Tikkurilan Silkkitehtaalta

 

Renor on myynyt Erikoissijoitusrahasto Aktia Toimitilakiinteistöille Tikkurilan Silkkitehdas-korttelista korttelin kehittämisen toisessa vaiheessa saneeratut rakennukset. Kaupan kohteena on 1950-luvulla käyttöönotettu ja vuonna 2021 peruskorjattu 2500 vuokraneliön kokonaisuus.

Renor myi Aktia Toimitilakiinteistöille kaksi rakennusta Tikkurilan Silkkitehtaalta

Kohteessa on teatteritilaa käsittävä ”Teatterit” -rakennus ja pientoimistotilaa käsittävä ”Värjäämö”. Teatterit on vuokrattu kokonaisuudessaan Vantaan kaupungille. Käyttäjinä on Teatteri Vantaa ja Tanssiteatteri Raatikko. Värjäämössä on 9 toimistohuonetta, pääkäyttäjinä Handelsbanken ja Rockwool Finland Oy. 

Silkkitehtaan uudistaminen alkoi kesällä 2017 Renorin käynnistettyä Konttori-rakennuksen peruskorjaustyöt. Erikoissijoitusrahasto Aktia Toimitilakiinteistöt hankki Konttori-rakennuksen ja osuuden Silkkiparkki-pysäköintilaitoksesta omistukseensa syyskuussa 2020. 

Nyt valmistuneen korttelin toisen saneerausvaiheen jälkeen peruskorjausta odottaa vielä Tikkurilantien varteen sijoittuva korttelin vanhin 1930-luvulta peräisin oleva rakennuslohko. Renor kertoo jatkavansa korttelin loppuosan omistajana ja kehittäjänä.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset