Regenero osti toimistokiinteistön Espoon Niittykummusta

 

HGR Property Partnersin ja YIT Suomi Oy:n yhteisyritys Regenero Oy on hankkinut Espoon Niittykummussa sijaitsevan Niittyportti 4 -kiinteistön omistukseensa. Rakennus on toiminut IF Vahinkovakuutus Oyj:n toimitalona. Kohde hankittiin, kun IF muutti Regeneron kehittämään Keilaniemessä sijaitsevaan Koy Keilalampeen.

Regenero osti toimistokiinteistön Espoon Niittykummusta

 

Kiinteistön matala osa on rakennettu vuonna 1971. Talo on peruskorjattu kokonaisuudessaan vuonna 2006 laajennusosan rakentamisen yhteydessä. Kiinteistön bruttoala on 15 200 neliötä. Ostajan juridisena neuvonantajana kaupassa toimi Avance Attorneys.

 

Regenero näkee kohteessa kehityspotentiaalia, sillä ympäröivä Niittykummun alue kehittyy voimakkaasti ja kohde sijaitsee aivan metroaseman sekä pääväylien läheisyydessä.

”Niittyportin hankinta ja Kiinteistö Oy Keilalammen valmistuminen Keilaniemessä ovat hieno päätös vuodelle. Olemme onnistuneesti kehittäneet Espoossa useita hankkeita, ja Niittyportin kohde toimii hyvänä jatkumona Espoon alueiden kehitykselle sekä tukee vahvasti Regeneron strategiaa”, toteaa HGR Property Partnersin toimitusjohtaja Kari Helin

Niittyportin ohella Regenero jatkaa Espoossa Keilaniemenrannan aluekehitystä sekä edistää Tapiolaan myönnettyä suunnitteluvarausta.

Luokitukset

Toimitilat

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset