Regenero myy kolme kiinteistöä Keilaniemestä

 

YIT:n ja HGR Property Partnersin yhteisyritys Regenero on sopinut kolmen kiinteistön myymisestä kansainväliselle sijoittajalle. Sopimus koskee Accountor Toweria, Keilalampea ja Keilaniemenrannan paviljonkeja Espoossa. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.

Regenero myy kolme kiinteistöä Keilaniemestä

Kohdekohtaiset kaupat toteutetaan vaiheittain rakennustöiden valmistuessa. Accountor Towerin on määrä valmistua ja siirtyä uudelle omistajalle joulukuussa 2019. Keilalampi ja Keilaniemenrannan paviljonkien valmistuminen ajoittuu loppuvuoteen 2020, jolloin myös niiden lopulliset kaupat toteutetaan.

”Kyseessä on moniosaisen hankkeemme ensimmäinen etappi, josta olemme ylpeitä. Kiitämme kaupunkia hyvästä yhteistyöstä ja päävuokralaistamme Accountoria loistavan hankkeen aikaansaamisesta”, sanoo HGR Property Partnersin toimitusjohtaja Kari Helin.

”Regeneron hankkeen myötä Keilaniemenranta kehittyy erittäin voimakkaasti, ja monipuolista kaupunkiympäristöä rakentuu erinomaisten joukkoliikenneyhteyksien läheisyyteen. Kiertotalouden periaatteiden mukaisesti olemme myös korjanneet olemassa olevaa rakennuskantaa vastaamaan viimeisimpiä vaatimuksia”, kertoo YIT:n kaupunkikehityksestä vastaava johtaja Juha Kostiainen.

YIT:n ja HGR Property Partnersin yhteisyritys Regenero perustettiin vuonna 2016, ja se keskittyy toteuttamaan suuria toimistokiinteistökehityshankkeita, joissa YIT ja HGR voivat keskittyä omiin vahvuuksiinsa. Yhteisyrityksen toimintamalliin kuuluu, että YIT toteuttaa hankkeen rakennustyöt.

Luokitukset

Toimistorakentaminen

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset