Rauman verotalo on myytävänä

 

Senaatti-kiinteistöt on käynnistänyt tarjouskilpailun Rauman verotalosta.  Myytävä kiinteistö sijaitsee Rauman keskustan läheisyydessä Seminaarikadun ja Valtakadun risteyksessä.

Rauman verotalo on myytävänäKuva: Senaatti/Katri Lehtola
Vuonna 1963 valmistunut toimisto- ja liikekiinteistö on aikaisemmin toiminut kokonaan virastokäytössä, mutta valtion toimijoiden siirryttyä pääosin muihin tiloihin on kohteen käyttö vähentynyt merkittävästi. Kiinteistössä toimii kuitenkin edelleen Verohallinto.
 
Tontilla sijaitsee Valtakadun suuntainen matala yksikerroksinen kellarillinen osa ja suorassa kulmassa Valtakatuun nähden oleva torniosa, jossa on kuusi maanpäällistä kerrosta sekä kellarikerros ja ullakkokerros. Lisäksi rakennukseen kuuluu yksikerroksinen autotallirakennus. Torniosan eri kerrosten tilat ovat pohjaratkaisultaan lähes identtisiä: toimistohuoneet kiertävät ulkoseiniä. Ylimmässä kerroksessa sijaitsee myös 2–3 asuntoa.
 
Kiinteistö on yleisten rakennusten korttelialueella ja soveltuu toimisto- ja liikekiinteistöksi sekä osittain myös asuinkäyttöön. Kiinteistön pinta-ala on 3004 neliötä ja sillä on rakennusoikeutta 3800 kerrosneliötä.
 

 
 
 

Uusimmat uutiset