Porin Omenahotelli Trevianin tiloihin

 

Trevian Asset Management Oy on vuokrannut Porin ydinkeskustasta tilat kaupunkiin ensi helmikuussa palaavalle 43-huoneiselle Omenahotellille. Porin edellinen Omena Hotels -ketjun hotelli tuhoutui tulipalossa vuonna 2016. 

Porin Omenahotelli Trevianin tiloihinPori Yrjönkatu

Porin Yrjönkadun uusi Omenahotelli asettuu Yrjönkatu 19:n kuparijulkisivuiseen rakennukseen, joka on palvellut aiemmin esimerkiksi Nordea Satakunnan konttorina.

 

”Luottamus hotellipalveluja kohtaan ei onneksi ole horjunut haastavista ajoista huolimatta. Koko kiinteistöala on sopeuttanut toimintaansa uusissa olosuhteissa ja pyrkinyt tukemaan yritysten kasvun ja kehityksen jatkumoa, Trevianin ja Omenahotellien yhteistyö on osoitus tästä”, kertoo liiketoiminnan kehityspäällikkö Johannes Aho Trevianista. 

 

 ”Pori tunnetaan viihtyisänä merenrantakaupunkina, jossa järjestetään vuosittain mm. suosittu Pori Jazz sekä yhteiskunnallisemman keskustelun SuomiAreena. Moni myös tuntee Porin kauniista Yyterin merenranta-alueesta”, Aho sanoo.

 

 Omenahotellien kanssa solmitun vuokrasopimuksen jälkeen Yrjönkadun kiinteistössä on vapaata liiketilaa 200 neliömetrin verran.

Luokitukset

Toimitilat

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset