Pienpanimo muuttaa Viikin Gardeniaan

 

Viikin Gardenia saa uuden käyttötarkoituksen pienpanimo CoolHead Brew’n muuttaessa tiloihin keväällä 2021. Tila on alunperin suunniteltu trooppiseksi talvipuutarhaksi mutta on seissyt tyhjillään vuodesta 2015.

Pienpanimo muuttaa Viikin Gardeniaan

“Olemme erittäin innoissamme mahdollisuuksista, joita tämä avaa meille. Gardenia on kaunis paikka, johon tulemme puhaltamaan uutta elämää tehdäksemme siitä jälleen alueen maamerkin. CoolHead kasvaa nopeasti ja pääsemme nyt laajentamaan tuotantoamme lähempänä fanejamme. Tulemme julkaisemaan tiuhalla tahdilla uutuusoluita, tuomaan alueelle kulttuuria, tekemistä ja viihdetttä sekä tekemään yhteistyötä erityisesti alueen opiskelijayhteisön kanssa”, CoolHeadin toimitusjohtaja Cleber Goncalves sanoo.

CoolHead Brew vuokraa 1447 neliön tilan Helsingin kaupungilta. Toiminta tulee keskittymään pääasiallisesti lasijulkisivuiseen Gardenian päärakennukseen, jossa on aiemmin toiminut trooppinen puutarha, viher- ja ympäristötietokeskus ja luontokoulu. Erityisesti kesäisin toimintaa tulee myös ulkopuolelle: CoolHead tulee rakentamaan eteläpuolelle ison terassin sekä järjestämään säännöllisesti erilaisia tapahtumia.

Gardenian rakennukset ovat Arkkitehtityöhuone Artto Palo Rossi Tikka Oy:n suunnittelemat, ja ne ovat valmistuneet vuonna 2001. Alkuperäiset arkkitehdit ovat mukana myös muutosprosessissa. 

“On erittäin hienoa saada tälle uniikille rakennukselle uusi elämä. Panimotoiminta sopii rakennukseen erittäin mainiosti, vaikka tilat suunniteltiin alun perin aivan erilaiseen käyttöön", professori, arkkitehti Hannu Tikka sanoo.

Luokitukset

Toimitilat

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset