Peruskorjattuun Aalto Töölöön avataan ravintola

 

Aalto Töölön rakennukseen, entiseen kauppakorkeaan, avautuu 19.1.2021 Ravintola Töölö aiemmin opiskelijaravintola Raflana tunnettuun saliin.  Ravintolatoimen johtaja on Hotelli Sveitsin ja Kämpin keittiötoiminnoista vastannut Mikko Taskinen.

Peruskorjattuun Aalto Töölöön avataan ravintolaKuva: Kanresta
Taskisen ruokafilosofian ydin on suomalaisissa raaka-aineissa ja selkeydessä. Ruokalistan suunnittelussa on otettu huomioon arvorakennus, joka on herännyt uuteen eloon remontoituna ja nykyaikaisena mutta vanhoja arvoja kunnioittaen. 
 
Ravintola Töölö koostuu ruokaravintolasta, juhlasalista ja auditoriosta. Kanrestan operoima tapahtumaravintola tuo keskelle Töölöä uudenlaisen yhdistelmän korkealaatuista keittiötä, uniikkeja juhla- ja seminaaritiloja sekä puutarhatilaisuuksia.

Ravintola Töölön täysi kapasiteetti on juhlasalissa tuoliriveillä 550 ja illalliskattauksessa 400, auditoriossa 450, ravintolassa 120 ja kabinetissa kymmenen asiakasta.­­­­ 

Ravintola Töölön avaus on osa Kanrestan strategiaa, jossa se hakee tulevina vuosina noin 30 prosentin kasvua omista tapahtuma- ja ruokaravintoloista. Kanresta toimi aiemmin ainoastaan kumppanilähtöisissä malleissa, joissa se konseptoi ravintolapalvelun tapahtumatalon konseptin mukaiseksi. Strategiansa mukaisesti Kanresta investoi nykyisten kumppanitahojen kehittämisen rinnalla merkittävästi uusiin omiin tapahtuma- ja ruokaravintolakohteisiinsa.
 

Luokitukset

Toimitilat

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset