Pantonen vuoden väri 2023: Karmiininpunainen magenta

 

Pantonen valinta vuoden 2023 väriksi on Viva Magenta. Pantonen mukaan se sykkii rohkeutta, vahvuutta ja pelottomuutta, ja sen yltäkylläisyys huokuu optimismia ja iloa.

Pantonen vuoden väri 2023: Karmiininpunainen magenta

Pantonen mukaan magentan karmiininpunainen sävy tasapainoilee lämpimän ja viileän sekä fyysisen ja virtuaalisen välillä, ja siten se peilaa moniulotteista maailmaa.

– Kun virtuaalimaailmoista on tulossa entistä näkyvämpi osa jokapäiväistä elämäämme, pyrimme saamaan inspiraatiota luonnosta ja siitä, mikä on todellista fyysisessä maailmassamme, sanoo Pantone Color Instituten toiminnanjohtaja Leatrice Eiseman.

 – Viime vuodet ovat muuttaneet monella tapaa ihmisten itsetuntoa ja sitä, miten hyvinvointia, prioriteetteja ja identiteettiä ajatellaan. Tämän tuloksena voimme vapaammin etsiä omaa identiteettiä ja tulla hyväksytyiksi juuri sellaisina kuin tunnemme olevamme, sanoo Pantone Color Instituten varapuheenjohtaja Laurie Pressman

Osana vuoden värin lanseerausta Pantone on luonut yhteistyökumppaniensa kanssa Miamin Art Basel -tapahtumaan vuorovaikutteisen Magentaverse-näyttelyn, joka mahdollistaa vuoden värin kokemisen kaikilla aisteilla. koettavaksi.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset