Oy Pesu Ab:stä tuli Rusanen Helsinki

 

Vuoden 2022 elokuussa Helsingissä Linnanherrankujalla sijaitseva pesula Oy Pesu Ab paloi. Tulipalon jälkeen pesula saneerattiin, ja avaamisen yhteydessä pesulan nimi vaihdettiin Rusanen Helsingiksi. 

Oy Pesu Ab:stä tuli Rusanen Helsinki

Rusanen Helsingissä pestään yksilöllistä ja enemmän käsityötä vaativia erikoistekstiilejä. Asiakkaita ovat muun muassa ravintolat ja catering-yritykset, hoiva- ja hyvinvointipalvelut, kirkot, suurlähetystöt sekä yksityisasiakkaat.

Elokuussa 2022 tulipalo tuhosi pesulan lähes kokonaan. Rusasen omistama kiinteistö on iäkäs ja nyt siihen tehtiin täydellinen saneeraus. Uusiksi rakennettiin kiinteistön lattiat, seinät, valaistus ja sähköt. Samalla nykyaikaistettiin tuotannon koneet. Uudet koneet paransivat yhtiön mukaan huomattavasti pesulan energiatehokkuutta ja myös laatutasoa.

– Uudet koneet lisäävät myös pesulan kapasiteettia merkittävästi. Energiansäästöä saamme myös led-valaistuksella ja lämmöntalteenotolla, Rusanen Groupin toimitusjohtaja Jori Rusanen kertoo.

– Tavoitteenamme on kasvaa valtakunnalliseksi pesula-alan toimijaksi ja haastaa alan suurimmat toimijat. Yrityksemme palvelukokonaisuuteen kuuluu pesulatoiminnon lisäksi tekstiilivuokraus. Vuokraamme hotellien lakanat, pyyhkeet sekä ravintoloiden pöytäliinat, lautasliinat ja työvaatteet sekä vastaamme niiden päivittäisestä puhtaanapidosta, Rusanen kertoo.

Rusanen Group on perustettu vuonna 2018, ja se toimi lokakuuhun 2022 nimellä Ovesan Oy. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Keravalla. 

 

 
 
 

Uusimmat uutiset