Onvest osti Teijo-Talot

 

Kiinteistöihin, teräspalveluliiketoimintaan ja teollisiin omistuksiin keskittyvä Onvest Oy on ostanut puiseen moduulirakentamiseen erikoistuneen Teijo-Talot Oy:n.

Onvest osti Teijo-TalotTeijo-Talojen referensseihin kuuluu kaksikerroksinen toimistorakennus Riihimäellä. Kuva: teijotalot.fi

Teijo-Talot -konsernin liikevaihto on noin 23 miljoonaa euroa ja Onvest-konsernin 270 miljoonaa euroa. Onvestilla on yli 200 työntekijää, Teijo-Taloilla 35.

– Teijo-Talojen ainutlaatuinen, patentoitu moduulien tuotanto- ja siirtomenetelmä sopii lähes kaikkeen uudisrakentamiseen ja on vastuullinen ja ekologinen puurakentamisen tapa. Tämä oli keskeinen motiivi Onvestin kiinnostukselle yritystä kohtaan. Tulevan yhteistyön kannalta on myös tärkeää, että jaamme samat arvot. Yhteisenä tavoitteenamme on edistää kestävän, pitkän elinkaaren vastuullista puurakentamista. Haluamme mahdollistaa Teijo-Taloja saavuttamaan vahvempaa jalansijaa modulaarisen puurakentamisen markkinassa Suomessa, Onvestin hallituksen puheenjohtaja Maria Toivanen sanoo.

– Pitkäjänteisesti kehittämämme tuoteportfoliomme on tänä päivänä keskittynyt julkiseen palvelurakentamiseen ja yritysten toimitilarakentamiseen. Nyt osana Onvestin yritysperhettä pystymme entistä paremmin tarjoamaan asiakkaillemme muuntojoustavan puurakentamisen parhaat ja elinkaarensa aikana kustannustehokkaimmat ratkaisut, Teijo-Talojen toimitusjohtaja Ismo Laitakari toteaa.

Teijo-Taloilla on tehtaat Salossa, Hämeenlinnassa ja Halsualla.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset