Niko Pulli on nimitetty Technopolis Oyj:n toimitusjohtajaksi

 

Toimitiloja ja niihin liittyviä palveluja tarjoavan Technopolis Holding Oyj:n hallitus on nimittänyt VTM Niko Pullin (s. 1973) yhtiön toimitusjohtajaksi 1.4.2021 alkaen. Pulli siirtyy tehtävään Technopoliksen operatiivisen johtajan roolista, jossa hän on toiminut syyskuusta 2020 alkaen. 

Niko Pulli on nimitetty Technopolis Oyj:n toimitusjohtajaksiNiko Pulli

Pulli siirtyi Technopolikselle vuonna 2015, jolloin hän aloitti Palvelut-liiketoimintayksikön johtajana. Tätä aiemmin Pulli on työskennellyt johtajana ja osakkaana Corbelilla, liiketoiminnan kehityksestä vastaavana johtajana Citycon Oyj:llä sekä eri tehtävissä vähittäiskaupan alalla. Pulli on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta ja on suorittanut MBA-tutkinnon Australian Adelaiden yliopistossa.

–Technopolis on suoriutunut hyvin haastavasta markkinatilanteesta huolimatta. Suuri kiitos tästä kuuluu työntekijöillemme, jotka ovat osoittaneet omistautuneisuutta ja sitoutuneisuutta asiakkaitamme kohtaan. On ilo nimittää Niko luotsaamaan yhtiötä sen seuraavaan vaiheeseen. Nykyisessä sekä aiemmissa tehtävissään Niko on osoittanut johtajuutta sekä vahvaa toimialaymmärrystä. Olen varma, että hän on juuri oikea henkilö johtamaan yhtiötä eteenpäin, kertoo Technopoliksen hallituksen puheenjohtaja Alistair Oates.

– Haluan kiittää kaikkia minua ja yhtiötä kohtaan osoitetusta tuesta erityisesti viimeisen vuoden aikana. On hienoa tehdä töitä yhteisössä, jossa voin aina luottaa kollegojen tukeen, tilanteessa kuin tilanteessa. Otan toimitusjohtajan työn vastaan ilolla ja ylpeydellä, ja olen varma, että saavutamme yhdessä suuria asioita, Niko Pulli kertoo.

Pulli seuraa tehtävässään yhtiön lakiasiainjohtaja Outi Raekiveä, joka on toiminut yhtiön väliaikaisena toimitusjohtajana viime syksystä lähtien.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset