Newsecillä jatkossa kaksi toimistoa Helsingissä

 

Newsecillä on jatkossa kaksi osoitetta Helsingissä. Mikonkatu 7:ssä on yrityksen uusi keskustan toimipiste, ja kesän alussa otetaan käyttöön suurempi tila Ruoholahden Roihusta. 

Newsecillä jatkossa kaksi toimistoa HelsingissäMikonkatu 7:ssä on Newsecin keskusta-hub. Kuva: Newsec

Newsecin mukaan muuttojen taustalla on uuden hybridityömallin tuomat tarpeet tulevaisuuden toimistolle ja se, että nykyiset tilat Postitalossa olivat 15 vuoden jälkeen jäämässä pieniksi.

Newsecin oma Concept & Design -tiimi on vastannut toimistojen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Työympäristökonsepti on Newsecin mukaan luotu yhdessä henkilöstön kanssa.

Uusien toimistojen sydäminä toimivat olohuonemaiset Newsec Lounge -työkahvilat, jotka kokoavat työntekijät yhteen ja sopivat myös tapahtumiin.

Newsecin mukaan tilojen materiaalivalinnoissa on kiinnitetty huomiota hiilijalanjälkeen, kestävyyteen ja helppoon ylläpitoon. Olemassa olevia kalusteita on käytetty mahdollisuuksien mukaan, ja ylimääräiset on kierrätetty. 

Toimistojen sijainnit mahdollistavat työmatkat julkisilla kulkuvälineillä tai pyöräillen. 

Kahden toimiston malli tukee Newsecin mukaan sen liiketoimintojen erilaisia tarpeita ja monipaikkaista työnteon mallia, jossa työtila ja toimisto valitaan työtehtävän mukaan. 

 

 
 
 

Uusimmat uutiset