Newsec vaasalaisen kauppakeskus Espenin kaupalliseksi ja tekniseksi manageriksi

 

Newsec ja Trevian Rahastot ovat aloittaneet yhteistyön: Newsec manageroi Trevianin omistamaa kauppakeskus Espeniä Vaasassa. 

Newsec vaasalaisen kauppakeskus Espenin kaupalliseksi ja tekniseksi manageriksi

Newsec vastaa Espenin kaupallisen ja teknisen ylläpidon johtamisesta. Yhteistyö alkoi keväällä 2020. Espenin kauppakeskuspäälliköksi on nimetty kauppatieteiden maisteri Katriina Karkkola ja kiinteistöpäälliköksi rakennusinsinööri Teppo Rasku.

”On ilo päästä johtamaan ja kehittämään Espeniä yhteistyössä Erikoissijoistusrahasto Trevian Suomi I kiinteistön kanssa. Espen on erinomainen esimerkki nykyajan kauppakeskuksesta, jossa kaupalliseen kokonaisuuteen niveltyy saumattomasti useita muita palveluita”, kertoo Newsecin kauppakeskustiimin vetäjä Johanna Harjunmaa.

Espen sijaitsee Vaasan keskustassa, ja se on uudistettu täysin vuonna 2018. Keskuksesta löytyy muodin toimijoiden lisäksi ravintoloita ja kahviloita, palveluita sekä muun muassa elokuvateatteri ja hotelli. Kauppakeskuksen lisäksi Espenin kokonaisuuteen kuuluu myös toimistoja.
”Vaasa on meille kiinnostava kaupunki, jossa on paljon taloudellista toimeliaisuutta ja hyvä ostovoima. Haluamme panostaa kohteidemme manageeraukseen ja olemme siksi valinneet Newsecin johtamaan Espenin kauppa- ja toimistokokonaisuutta niin teknisen ylläpidon kun kaupallisen johtamisen osa-alueella”, kertoo Tea Siivola, Trevian Rahastojen kaupallinen johtaja.

”Espen on vaasalaisille keskeinen kohtaamispaikka ja keskuksen vetovoimaan on helppo uskoa nyt ja tulevaisuudessa. Aloitan innolla Espenin kehittämisen yritysten ja kumppanien kanssa” iloitsee kesäkuussa aloittanut kauppakeskuspäällikkö Katriina Karkkola.

Luokitukset

Toimitilat

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset