Neulamäen pääpelastusasema Nordisk Rentingin salkkuun

 

Kuopion Neulamäen pääpelastusasema on rakennusvaiheessa. Kuopion kaupunki on allekirjoittanut pelastusaseman esivuokrasopimuksen, joka on siirtynyt Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.

Neulamäen pääpelastusasema Nordisk Rentingin salkkuunHavainnekuva: WasaGroup

– Uudelle maakunnalliselle pääpelastusasemalle tulee toimivat ja monipuolisen palvelutuotannon todella hyvin mahdollistavat toimitilat, sanoo Pohjois-Savon hyvinvointialueen pelastustoimen ja turvallisuuspalveluiden toimialajohtaja Jukka Koponen.

– Uusi Kuopion alueella sijaitsevan pelastusaseman vuokrasopimus hyvinvointialueen kanssa on hyvä esimerkki meidän ydinliiketoiminnastamme. Nordisk Renting on toiminut jo melkein 40 vuotta julkisen sektorin pitkäaikaisena kumppanina, Nordisk Rentingin toimitusjohtaja Caroline Bertlin toteaa.

Pelastusaseman toteuttaa WasaGroup Oy.

– Hanke toteutetaan Wasa360-vuokramallilla, ja rakentaminen on jo hyvässä vauhdissa paikallisten urakoitsijoiden kanssa. Pelastusaseman avajaisia vietetään maaliskuussa 2024, WasaGroup-konsernin toimitusjohtaja Timo Pahkala kertoo. Wasa360-malli kattaa kiinteistökehityshankkeen rahoituksen, suunnittelun, toteutuksen ja kiinteistön ylläpidon.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset