NCC myy Fredriksberg D:n sijoitusyhtiö abrdn:lle

 

NCC on myynyt Helsingin Vallilaan nousevan toimistotalo Fredriksberg D:n abrdn-sijoitusyhtiön hallinnoimalle rahastolle 75 miljoonalla eurolla. Fredriksberg D on Konepajan alueella sijaitsevan kehityshankkeen neljäs vaihe.

NCC myy Fredriksberg D:n sijoitusyhtiö abrdn:lle

– Olemme kehittäneet Fredriksbergistä uniikin toimistokohteen, jossa yhdistyvät moderni, kestävän kehityksen mukainen suunnittelu, yhteisöllisyys ja kattava palvelutarjonta. Fredriksberg on elämää sykkivä kohtaamispaikka, josta olemme hyvin ylpeitä. On hienoa, että abrdn:n hallinnoima rahasto osti kohteen, heillä on tärkeä rooli alueen jatkokehityksessä, kertoo NCC Property Developmentin maajohtaja Petri Bergström.

Fredriksberg D:ssä on noin 8500 neliötä vuokrattavaa tilaa. Myyntiajankohtana vuokrausaste oli 98 prosenttia, ja NCC vastaa vapaiden tilojen vuokratakuusta omistusoikeuden siirtymisestä lähtien. Rakennuksen tulevia vuokralaisia ovat muun muassa mediaperhe MTV sekä SUORA Broadcast.    

– Tämä on meille hieno tilaisuus hankkia huippuluokan kiinteistö nopeasti kasvavalta alueelta Helsingistä. NCC on tehnyt hienoa työtä ja luonut Fredriksbergistä korkealaatuisen ja tarkat vastuullisuusvaatimukset täyttävän toimistokompleksin, joka auttaa rahastoa saavuttamaan tiukat kestävän kehityksen tavoitteet, sanoo Henry Bispinck abrdn-yhtiöstä. 

Kauppa toteutetaan yritysmyyntinä, jonka arvo on noin 75 miljoonaa euroa. Kauppa vaikuttaa positiivisesti NCC Property Development -liiketoiminta-alueen vuoden 2022 kolmannen kvartaalin tulokseen.

NCC on kehittänyt Fredriksbergin toimistokompleksin neljässä vaiheessa, joista kolme ensimmäistä vaihetta on valmiita ja myyty. Fredriksberg D:n arvioidaan valmistuvan kesällä 2022.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset