Mikko Nousiainen Colliersin ESG-asiantuntijaliiketoiminnan johtajaksi

 

Colliers panostaa ESG-palveluidensa laajentamiseen. Uuden asiantuntijaliiketoiminnan johtajaksi 15.5.2023 alkaen on nimitetty DI Mikko Nousiainen, joka on yksi Suomen johtavista kestävän rakennetun ympäristön ja vastuullisuusjohtamisen asiantuntijoista. Ennen Colliersille siirtymistään Nousiainen toimi kuusi vuotta Green Building Council Finlandin toimitusjohtajana.

Mikko Nousiainen Colliersin ESG-asiantuntijaliiketoiminnan johtajaksi

Colliersilla Nousiainen saa johdettavakseen noin kahdestakymmenestä energia- ja vastuullisuusasiantuntijasta koostuvan liiketoiminnan, joka tuottaa kiinteistöjen omistajille energiajohtamisen palveluita sekä erityyppisiä konsultointi- ja selvityshankkeita, ympäristösertifiointeja sekä vastuullisuusjohtamisen palveluita. Hänen keskeisenä tehtävänään on vastata kokonaisvaltaisesti liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä. 

Olemme todella innoissamme saadessamme Mikon johtamaan ja kehittämään vastuullisuuspalveluitamme. Hänen valtavan monipuolinen kokemuksensa työskentelystä eri toimialojen kanssa luovat erinomaiset lähtökohdat toimintamme kehittämiselle niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Mikolla on pitkä tausta rakennetun ympäristön vastuullisuuden kehittämisestä ja merkittävien kehityshankkeiden johtamisesta, Colliersin Toimisto- ja liiketilat -liiketoimintayksikön johtaja Tomi Ventovuori sanoo. 

Näen, että vastuullisuuden ollessa yksi keskeisistä ajureista kiinteistösijoittajien ja -omistajien päätöksenteossa ESG-palveluiden merkitystä ei voi yliarvioida. Colliersilla on erinomaista osaamista laadukkaiden energia- ja vastuullisuuspalveluiden tuottamisessa sekä vahva tahto auttaa asiakkaitaan ja toimialaa moninaisten kestävyystavoitteiden saavuttamisessa. Tehtäväni on rakentaa kokonaisvaltainen palvelukokonaisuus, joka parhaiden osaajien ja yhteistyökumppaneiden avulla tuottaa asiakkaille merkittävää lisäarvoa. Uskon, että aikaisempi kokemukseni antaa hyvät onnistumisen edellytykset uuteen tehtävääni, Mikko Nousiainen toteaa.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset