Mika Alanko HGR Property Partners Oy:n toimitusjohtajaksi

 

HGR Property Partners Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Mika Alanko. Nimitys on astunut voimaan 1.1.2022. Alanko aloitti HGR:n palveluksessa kesäkuussa 2021 vastuullaan yhtiön transaktioiden läpiviennit ja juridiikan johtaminen.

Mika Alanko HGR Property Partners Oy:n toimitusjohtajaksiKari Helin ja Mika Alanko

– HGR:n upean tiimin ja historian valossa poikkeuksellisen menestyksekkään liiketoiminnan johtaminen on minulle uudenlainen ja arvokas mahdollisuus. Otan nämä tehtävät innolla vastaan. Tulemme luomaan nopeassa tahdissa tiimimme ja yhteistyökumppaneidemme toimesta pääkaupunkiseudulle useita merkittäviä kiinteistökehityshankkeita lähivuosien aikana, Mika Alanko sanoo.  

HGR Property Partners Oy:n perustaja ja pääosakas Kari Helin keskittyy tulevaisuudessa yhtiön hallituksen puheenjohtajan rooliin. 

– Mikan vahva osaaminen kaupallisissa neuvotteluissa sekä asiantuntijatiimien menestyksekkäässä johtamisessa tarjoaa kasvavalle yhtiöllemme valmiudet toteuttaa merkittäviä kehityshankkeita. Uuden vastuunjaon tavoitteena on varmistaa operatiivisen sijoitus- ja kiinteistökehitysliiketoiminnan jatkuvuus sekä vahvistaa yhteistyötämme aluekehityksessä kaupunkien, viranomaisten sekä alueiden muiden toimijoiden kanssa, Helin toteaa.

HGR Property Partners on vuonna 2005 perustettu kotimainen kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö, joka on keskittynyt pääkaupunkiseudulla sijaitseviin merkittäviin kiinteistökohteisiin ja kehityshankkeisiin.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset