Martela muuttaa Keilaniemeen

 

Kuva: Martela. Kuvassa vasemmalta oikealle: Jani Wuorimaa, Kai Ervamaa, Artti Aurasmaa ja Eeva Terävä


– Me elämme kuten opetamme. Uusi työympäristö parantaa viihtyisyyttä ja toimivuutta pienemmillä ja tarkkaan suunnitelluilla neliöillä. Muutto puolittaa toimitilakustannuksemme ja auttaa vastaamaan muuttuneen työn tarpeisiin, Martelan toimitusjohtaja Artti Aurasmaa sanoo. Aurasmaa aloitti yhtiön toimitusjohtajana lokakuussa 2020.

– Uusi toimisto kuvastaa sekä Martelan uutta suuntaa että vahvaa historiaa kestävän designin brändinä. Huomioimme myös kiertotalouden peruskorjaamalla arvokiinteistön tämän hetken vaatimuksiin, Aurasmaa toteaa.

Martelan mukaan Suomessa on satojatuhansia neliöitä työtilaa, joka ei vastaa muuttuneen työn tarpeisiin.

– Viimeisin kyselytutkimuksemme vahvisti, että etätyön määrä tulee jäämään korkeammaksi kuin ennen pandemiaa. Tilankäyttöä seuraavan teknologian ja jatkuvan dialogin ansiosta tiedämme todella tarkkaan myös muilta osin, millaisia tiloja toimistossamme tarvitaan ja kuinka paljon, sanoo Martelan asiantuntija- ja suunnittelupalveluista vastaavan Martela Design Studion johtaja Eeva Terävä.

Martela muuttaa Keilaniemessä osoitteessa Miestentie 1 sijaitsevaan kiinteistöön. Kiinteistön omistaa Alma Property Partnersin rahasto. Alma Property Partners ja Reforma Property Development peruskorjaavat tällä hetkellä kiinteistöä. Kiinteistöön valmistuu ensi vuoden alkupuolella yli 6000 neliötä täysin vuokralaisille räätälöityjä toimitiloja.

 

Kuva: Jaana Ahti-Virtanen. Vielä nyt Martelan pääkonttori on Pitäjänmäen Takkatiellä. 

– Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme juuri Martelan ensimmäiseksi vuokralaiseksi Miestentie 1:n kiinteistöön. Pääsemme näin suunnittelemaan ja rakentamaan tulevaisuuden toimistotilaa läheisessä yhteistyössä Martelan kanssa, joka on yksi Pohjoismaiden johtavia työympäristöasiantuntijoita. Toivomme ratkaisujen toimivan suunnannäyttäjänä niin kohteen tulevien toimistotilojen rakentamisessa uusille vuokralaisille kuin toimistoratkaisujen yleiselle kehityssuunnalle pandemian jälkeisessä maailmassa. Design-arvot ja työympäristöjen merkityksen syvällisesti ymmärtävät martelalaiset tulevat herättämään kiinteistön uuteen kukoistukseen, sanoo Jani Wuorimaa Reforma Property Development Oy:stä.

–Yritykset ovat selvästi havahtuneet, että muuttunut työ vaatii uudistumista myös toimitiloilta. Monelle yritykselle tarkoituksenmukaisin ratkaisu onkin hakea täysin uudet toimitilat. Keilaniemen-Otaniemen alueella on vahva imu, sillä alue tarjoaa erinomaiset kulkuyhteydet niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä liikkuville, sanoo Kai Ervamaa GEM Propertylta, joka vastaa Miestentie 1:n markkinoinnista.

 

 

 
 
 

Uusimmat uutiset