Mall of Tripla on valittu Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi

 

Kauppakeskustoimialaa Pohjoismaiden markkinoilla edustava Nordic Commercial Spaces & Communities on antanut Keski-Pasilan Mall of Triplalle tunnustuksen Pohjoismaiden parhaana kauppakeskuksena 2022.

Mall of Tripla on valittu Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksiKuva: Jaana Ahti-Virtanen

Tunnustuksen antaneen järjestön mukaan palkitseminen perustuu Mall of Triplan monipuolisuuteen, saavutettavuuteen, alan uraauurtavuuteen sekä kokonaisen kaupunginosan kehittämiseen. Palkitsemisperusteluiden mukaan  Mall of Tripla on luonut aiemmin hallintokeskuksena toimineelle Pasilan alueelle uuden identiteetin asuin-, kohtaamis- ja liikekeskuksena. Myös Mall of Triplan sijainti liikenteellisessä solmukohdassa oli yksi avaintekijöistä kilpailumenestyksessä.

Perusteluissa korostettiin lisäksi kehittyvän infran huomioonottavaa innovatiivista tilankäyttöä sekä kaupallisen potentiaalin tehokasta hyödyntämistä: luonnolliset, suuret asiakasvirrat luovat tulevaisuuden kannalta kestävän liiketoimintaympäristön sekä omistajille että vuokralaisille nopeasti kehittyvällä alueella.

Nordic Commercial Spaces & Communities valitsi Mall of Triplan aiemmin tänä vuonna Suomen parhaimmaksi kauppakeskukseksi. Kunkin Pohjoismaan parhaiksi valitut kilpailivat sitten Pohjoismaiden parhaimman kauppakeskuksen tittelistä.

Vuoden 2019 lokakuussa avattu Mall of Tripla on liiketilojen lukumäärällä mitattuna Pohjoismaiden suurin kauppakeskus. Tripla on kolmen korttelin kokonaisuus, jossa on kauppakeskuksen lisäksi hotelli, toimistotilaa, asuntoja sekä pysäköintilaitos ja elämyskeskus. Vuokrattava pinta-ala on 85 000 neliötä. Pasilan asema on osa kauppakeskusta. Keskuksen pääomistajat ovat YIT ja Ilmarinen sekä Conficap ja Fennia.

Vuonna 2021 Mall of Triplassa vieraili 18,4 miljoonaa kävijää ja kokonaismyynti oli 254,2 miljoonaa euroa.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset