M-Files asettuu Tampereen GO21-toimistokortteliin

 

Ohjelmistoyhtiö M-Filesin uusi pääkonttori tulee GO21-toimistokortteliin Tampereen rautatieaseman kupeeseen. Lähes täyteen vuokrattu kohde valmistuu tämän vuoden lopussa.

M-Files asettuu Tampereen GO21-toimistokortteliin

M-Files on solminut A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n kanssa vuokrasopimuksen lähes 3000 neliön toimistotiloista rakenteilla olevaan GO21-toimistotaloon. GO21:een tulee yhteensä noin 11 000 neliötä vuokrattavia toimitiloja. 

Jatke Pirkanmaa Oy:n ja A. Ahlström Kiinteistöjen toteuttaman toimistokorttelin rakennustyöt alkoivat vuonna 2021. Hanke valmistuu loppuvuodesta 2023.

– Olemme keskustelleet ja keränneet palautetta henkilöstöltämme, jotta uudet tilat suunnitellaan alusta lähtien tukemaan erilaisia työskentelytapoja ja vastaamaan eri liiketoimintojen tarpeisiin. Sijainti keskustassa mahdollistaa monipuoliset kulkuyhteydet ja tuo mukanaan myös lukuisia lounas- ja ajanviettopaikkoja, M-Files Oy:n Chief People Officer Petra Rosvall sanoo.

– GO21:n rakennustyöt etenevät aikataulussa. Tilojen vuokraustilanne on erinomainen, ja kohde on lähes täyteen vuokrattu. Tiloja ovat vuokranneet muun muassa Gofore, Fellowmind, Aitoleipä ja Jatke Pirkanmaa. Olemme erittäin iloisia siitä, että saimme M-Filesin mukaan GO21:n vuokralaisten joukkoon, Jatke Pirkanmaa Oy:n projektijohtaja Rauno Kulmala kertoo.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset